Help jij coachhond Vinz mee om zijn wijsheden boek de wereld in te krijgen?

Help jij coachhond Vinz mee om zijn wijsheden boek de wereld in te krijgen?
Monique Broekx
Deel deze actie via:

Een coachhond met een missie: Mijn hondenwijsheid verhalen verspreiden om in te zoomen op het licht van mensen en de wereld.

 

Hallo ik ben Vinz, een bruine labrador en helaas niet meer fysiek op aarde. Toen ik nog in leven was heb ik mijn baasje Monique en andere mensen geholpen om te groeien in hun persoonlijke ontwikkeling. Zo fungeerde ik als speciale hulphond, of eigenlijk mede-coach. 

Ik heb een diepe wens, of eerlijk gezegd een zielsmissie, dat mijn hondenwijsheid gebundeld word in een boek waardoor mijn wijsheid blijft voortbestaan. Om via die weg nog veel meer mensen te helpen die stoeien met de donkerte in hun leven, net zoals mijn baasje Monique deed. 

Mijn stamboom naam was Zoom the light. En dat is precies mijn zielsmissie. Ik zoom in op het licht en de liefde van de mensen waardoor ze innerlijke rust, zelfvertrouwen en hun eigen manifestatiekracht vinden. Na ieder verhaal nodig ik je uit om te snuffelen aan de boodschap die er voor jou in verweven schuilt.

De energie achter mijn zielsmissie is echter onzichtbaarder en grootser. Naast inzoomen op het licht van de mens heeft de wereld meer dan ooit ook behoefte aan inzoomen op het licht. En daar dragen we allemaal aan bij, ook jij omdat je dit nu leest. Dank je wel daarvoor! 

Nu laat ik Monique even aan woord. Zij kan je beter uitleggen waar we hulp bij nodig hebben. 

Twee jaar geleden kreeg ik (Monique) na een meditatie door dat ik een boek mocht schrijven. Verbaasd en eerlijk gezegd niet zo enthousiast vroeg ik me af waar dit vandaan kwam. Als snel kwam Vinz met zijn kop op mijn schoot en keek me met vragende puppy oogjes aan. Lang verhaal kort: Hij vroeg me een boek te schrijven. Twee jaar lang heb ik het tegen gehouden omdat ik dacht dat ik het niet kon. Na Vinz zijn overlijden komt er toevallig een schrijfcoach op mijn pad, en allerlei andere signalen waardoor ik er niet meer omheen kan. Het boek komt er!

Inmiddels heb ik er al een heel proces op zitten. Mocht je nieuwsgierig zijn naar het hele verhaal neem dan een kijkje op https://hond.spiegelbewust.nl Daar deel ik mijn boekproces. 

Net zoals in het hele boekproces allerlei mensen en signalen toevallig op mijn pad komen, geloof ik erin dat deze actie ook met een reden onder jouw aandacht verschijnt. Vooral als je al tot hier bent gekomen om te lezen. Ook mijn dank hiervoor!

Nu komt het laatste stukje in beeld en daar kan ik wel wat hulp bij gebruiken. Volledig uit mijn comfortzone want hulp vragen doe je niet was mijn overtuiging. Ja ook ik wordt nog steeds aan alle kanten uitgedaagd door Vinz om het toch te doen. In mijn optiek is het zwak en teken van falen. Daardoor wring ik me in allerlei bochten om dit waar te maken. Alleen Vinz fluit me terug. Dat is namelijk niet de bedoeling en energie van dit proces. 

Daarom reiken we uit naar jou met de volgende vraag: 

Kun en wil jij iets betekenen in een van onderstaande dingen zodat dit bijzondere boek geboren kan worden?

  • Een gelddonatie. Dit om de volgende dingen te kunnen betalen: redactiewerk, ontwerpprogramma om de juiste drukspecificaties aan te leveren, en als er budget is voor vormgeving en ISBN. Voor promotie en verzendmateriaal. En mogelijk vergeet ik nog wel iets…
  • Vormgeving of pagina opmaak in abdobe indesign (vereist programma van de drukkerij)
  • (sponsor in) Verpakkingsmateriaal om de boeken in te kunnen verzenden. (A4 brievenbus formaat, boek wordt 21x21cm)
  • Delen van deze hulpvraag/steunactie binnen jouw netwerk/social media
  • Ideeën over promotiemogelijkheden om het boek in Nederland te verspreiden.
  • Organisatie van geboortefeestje (boekpresentatie) om het samen te vieren.
  • Of misschien heb jij een ander idee waar je mee kan helpen waar ik zo niet aan heb gedacht.

Ik sta er ook voor open om op basis van wederdienst iets voor elkaar te betekenen. 

Als je me wil helpen met een gelddonatie zou je me daar echt heel erg mee helpen! En wil ik je graag op de volgende manier bedanken:

Donatie tussen de €10 - €24:  Gratis verzending (of uitnodiging voor boekpresentatie) bij aankoop van het boek in de pre-sale*

Donatie boven de €25,-: Gratis gesigneerd boek*

*let op, als je anoniem doneert zie ik geen gegevens van je. Stuur me dan even een privé berichtje als je van bovenstaand bedankje gebruik wil maken. 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 10/01/2023 gestart
280x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog

Actie georganiseerd door:

Monique Broekx

Monique Broekx

 
Actie loopt tot 31/03/2023

Donaties

 
Toon alle donaties
op 10/01/2023 gestart
280x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog