Help Jenna naar een stabiel leven

Help Jenna naar een stabiel leven
Jolien Hofmans

vroeggeboorte 27w1d. door de vroeggeboorte zijn er heel wat complicaties opgetreden zoals 4de graad hersenbloeding.

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Met een hart vol hoop en een blik gericht op de toekomst, wend ik me tot jullie met een verzoek dat mij zeer nauw aan het hart ligt. Drie maanden geleden, veel eerder dan verwacht, verwelkomden we onze dappere kleine strijder in deze wereld. Onze dochter, een wonder van leven, heeft sinds haar voortijdige geboorte al ongelooflijke kracht en doorzettingsvermogen getoond. Haar reis is echter allesbehalve gemakkelijk geweest.

Onlangs heeft onze kleine meid een ernstige tegenslag gehad, een bloeding van de vierde graad, een situatie die zowel ons gezin als het medische team voor grote uitdagingen stelt. Deze gebeurtenis heeft ons nogmaals doen beseffen hoe kwetsbaar haar situatie is en hoeveel hindernissen er nog op haar pad liggen.

De weg naar herstel is lang en vereist verschillende dure operaties en behandelingen die essentieel zijn om haar levenskwaliteit te verbeteren. Terwijl we elk moment met haar koesteren, worden we ook geconfronteerd met de financiële realiteit die deze noodzakelijke medische zorg met zich meebrengt.

Daarom richten we ons tot jullie, onze gemeenschap, met een nederig verzoek om steun. Elke bijdrage, groot of klein, zal ons helpen om de nodige behandelingen te bekostigen en onze dochter de best mogelijke kans op een gezond en gelukkig leven te geven. Jouw steun betekent niet alleen financiële hulp, maar ook een boodschap van hoop en solidariteit aan ons gezin in deze moeilijke tijden.

We begrijpen dat niet iedereen in staat is om financieel bij te dragen, maar we waarderen ook alle vormen van steun, waaronder gebeden, positieve gedachten en het delen van onze oproep binnen jullie netwerken.

Voor degenen die kunnen en willen bijdragen, [voeg hier de details van de donatieopties in]. Elke donatie, hoe klein ook, brengt ons een stap dichter bij ons doel om onze dochter een betere toekomst te bieden.

Met oprechte dankbaarheid,

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 9/02/2024 gestart
14x bekeken

Actie georganiseerd door:

Jolien Hofmans

Jolien Hofmans

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 9/02/2024 gestart
14x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog