Help Jasper naar de Paralympics 2028: Doneer nu!

Help Jasper naar de Paralympics 2028: Doneer nu!
Jasper Verheyen

Help Jasper's Paralympische droom: doneer voor zijn sportrolstoel. Op naar de Paralympics 2028! #SteunJasper

 

Hallo iedereen,

Mijn naam is Jasper Verheyen, en ik wil graag mijn verhaal met jullie delen. Op 7 juni van dit jaar had ik een ernstig sportongeval dat mijn leven voorgoed heeft veranderd. Ik brak mijn rug en sindsdien leef ik met een onvolledige dwarslaesie.

Deze periode is ongetwijfeld een van de moeilijkste die ik ooit heb doorgemaakt. Maar ik weiger op te geven. Ik heb een droom, een passie die me sterker maakt, en ik hoop dat jullie me daarbij willen helpen.

Mijn ultieme doel is om België te vertegenwoordigen op de Paralympische Spelen van 2028. Ik droom ervan om mijn land trots te maken en te laten zien dat tegenslagen me niet kunnen stoppen. Met hard werken, doorzettingsvermogen en jullie steun geloof ik dat ik deze droom kan waarmaken.

Mijn droom is om rolstoeltennis te spelen. Ik heb ontdekt dat deze sport me niet alleen fysiek helpt, maar ook mijn geest opbeurt en me de kracht geeft om door te gaan. Er is echter één grote hindernis die voor me ligt: de kosten van een sportrolstoel. Deze zijn buitengewoon prijzig en voor mij momenteel onbetaalbaar.

Daarom wil ik jullie om hulp vragen. Als je in staat bent, overweeg dan alsjeblieft een kleine donatie. Elke euro telt en brengt me een stap dichter bij het verwezenlijken van mijn droom om België te vertegenwoordigen op de Paralympische Spelen van 2028. Ik ben vastbesloten om dit te bereiken, en met jullie steun kan het mogelijk worden.

Ik ben diep geraakt door de vriendelijkheid en de steun die ik tot nu toe heb ontvangen van vrienden en familie. Nu wend ik me tot een grotere gemeenschap in de hoop dat jullie me willen helpen om mijn doelen te bereiken en mijn leven weer op te bouwen.

Klik op de onderstaande link om te helpen en deel deze boodschap alsjeblieft met iedereen die je kent. Samen kunnen we het onmogelijke mogelijk maken en mijn droom om België te vertegenwoordigen realiteit laten worden.

Met heel veel dankbaarheid,

Jasper Verheyen

#SteunJasper #Paralympics2028 #BelgiëVertegenwoordigen

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 7/09/2023 gestart
8527x bekeken

Actie georganiseerd door:

Jasper Verheyen

Jasper Verheyen

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 7/09/2023 gestart
8527x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog