Help Haki voor een Nieuwe Stap naar Herstel

Help Haki voor een Nieuwe Stap naar Herstel
Deel deze actie via:

Help Haki om een warme leven te krijgen

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Ik, Sofie, vond een hond genaamd Haki, verloren en alleen. Mijn hart ging uit naar dit arme wezen en ik besloot hem te helpen. Ik nam contact op met verschillende asielen, maar tot mijn verbazing weigerden ze allemaal om Haki op te nemen. Ze hadden geen ruimte of middelen om hem te verzorgen.

 

Met een gebroken hart besloot ik om Haki zelf te ondersteunen en zocht ik hulp bij een dierenarts. Maar tot mijn ontsteltenis vroeg de dierenarts een aanzienlijk bedrag om Haki de benodigde zorg te kunnen geven. Het werd duidelijk dat Haki niet alleen liefde en een thuis nodig had, maar ook een dringende operatie voor zijn kapotte voeten.

 

Deze operatie zou Haki helpen om weer te kunnen lopen en een pijnvrij leven te leiden. Het voelde als een onmogelijke situatie, want ik wilde Haki niet in de steek laten, maar had niet genoeg middelen om de hoge kosten van de operatie te dekken.

 

Daarom richt ik me tot jullie, met een smeekbede om hulp voor Haki. Hij verdient een liefdevol thuis, de medische zorg die hij nodig heeft en een operatie om zijn kapotte voeten te herstellen. Haki is een trouwe metgezel die al zoveel heeft moeten doorstaan. Hij verdient een kans op geluk en een leven zonder pijn.

 

Ik vraag jullie om steun in welke vorm dan ook: financieel, door het delen van dit verhaal, of door het bieden van een warme thuis voor Haki. Samen kunnen we het verschil maken en Haki de zorg en operatie geven die hij verdient.

 

Laten we onze krachten bundelen en Haki helpen om een nieuw begin te maken. Geen enkel dier zou vergeten of in de steek gelaten mogen worden. Laten we samen voor Haki zorgen, zijn kapotte voeten herstellen en hem de hoop en liefde geven die hij nodig heeft.❤️

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 11/06/2023 gestart
15x bekeken

Actie georganiseerd door:

Sofie Van den Berghe

Sofie Van den Berghe

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 11/06/2023 gestart
15x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog