Help G & E International Trading Company aan een tweede kans

Help G & E International Trading Company aan een tweede kans
Clyde Kerpens

Nadat ik als ondernemer dakloos ben geworden door een proces met de IND. Kan ik sinds 28 mei 2024 weer ondernemen.

 

G & E International Trading Company is door mij als groothandel en exporteur in gereedschap, bouwmaterialen, ijzerwaren en diverse andere producten opgericht.

Na een zenuwslopend proces van 6 jaren met de Immigratie-en Naturalisatiedienst waarbij ik niet mocht werken nog inkomen mocht generen uit mijn onderneming, maar wel het proces in Nederland mocht afwachten richt ik mij na een positief besluit van de IND omtrent mijn verblijf tot de gemeenschap voor hulp.

Dit proces heeft heel wat negatieve gevolgen voor mij en mijn bedrijf gehad zo ben ik dakloos geworden, gezondheids problemen opgelopen aan mijn hart. Geen recht hebben op een uitkering of een beroep kunnen doen op de middelen van de staat hebben mijn verder in de put doen zakken.

Op 28 mei 2024 is eindelijk het verblijf goedgekeurd en kan ik weer mijn leven oppakken. En gaan voor de doelen die ik voor mezelf wil realiseren. Door de omstandigheden die rondom mijn situatie zijn ontstaan vraag ik via dit platform om hulp, om na 6 jaar eindelijk mijn dromen te verwezenlijken en o.a. mijn onderneming te doen oprijzen zoals in het begin is voorgenomen.

Het bedrag dat wij verzamelen zal besteedt worden aan, huisvesting, huur pand ,inrichting pand en winkelvoorraad.

Vooruitzichten:                         

Om dit doel te behalen wordt er hard gewerkt d.m.v zelf advertentie op de man af, kraam verkoop, B2B verkoop en ondernemers avonden, vrijwilligers werk voor daklozen Verder zal ik bij het verwezenlijken van dit doel ook een voorbeeld zijn voor andere daklozen. Ik wil hiermee zeggen dat ik een inspiratie wil zijn voor een ieder die door een moeilijke tijd heen gaat. En wil ik bewerkstelligen dat het goed kan komen met de juiste instelling. 

Uitkijkend naar jou hulp bedank ik jou nu reeds via dit platform 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 17/08/2024 gestart
261x bekeken

Actie georganiseerd door:

Clyde Kerpens

Clyde Kerpens

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 17/08/2024 gestart
261x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Bedrijven
Misbruik melden