Steun BreinMedicijn om nog meer mensen te laten genezen van chronische pijn

Steun BreinMedicijn om nog meer mensen te laten genezen van chronische pijn
Johan van Vliet

Wij geloven dat iedereen een leven zonder pijn verdient. Daar hebben we jouw hulp bij nodig!

 
€ 0 ingezameld

BreinMedicijn is er om mensen te helpen om voorgoed van hun pijnklachten af te komen, tegen een betaalbaar bedrag. De prijs van ons behandelprogramma willen we daarom zo laag mogelijk houden. 

Het is bovendien ons doel om mensen te helpen, niet om zelf rijk te worden. We verdienen liever zelf wat minder, dan dat we het tarief van ons behandelprogramma verhogen. Dan wordt ons programma namelijk minder toegankelijk. Op dit moment zorgt dat er helaas voor dat we te weinig verdienen om BreinMedicijn verder te kunnen ontwikkelen.

We willen namelijk graag ons behandelprogramma en onze communicatie verbeteren. Want: hoe effectiever ons programma, hoe meer mensen genezen van hun pijn. En hoe beter onze communicatie, hoe meer mensen we kunnen bereiken. En zo kunnen we meer mensen zo goed mogelijk helpen. Want iedereen verdient een pijnvrij leven.

Wil jij ons daarbij steunen? Via deze pagina kun je een donatie doen. We waarderen iedere bijdrage enorm, hoe groot of klein ook. 

Hier lees je een recente Google-review van iemand die we hebben geholpen:

Wat ben ik blij met Brein Medicijn, ik had vooraf niet kunnen denken dat deze methode me van mijn pijn en beperking af kon helpen. 7 jaar lang heb ik in een rolstoel gezeten vanwege een peesontsteking in mijn voet. Vanaf dat ik met het programma begonnen ben is het beter gegaan en nu ben ik van mijn rolstoel en krukken af.

Ook had ik altijd spierpijn in nek en schouders, dit is dankzij Brein Medicijn ook zo goed als over. Het is bijna te mooi om waar te zijn, maar laat dat niet de reden zijn om het niet te proberen. Als er uit de Brein Medicijn test komt dat je TMS hebt, dan heb je dikke kans dat dit programma ook voor jou werkt, als je het trouw volgt. Veel succes!

Meer succesverhalen van oud-cliënten van BreinMedicijn vind je op onze website.

Dit is wat we met jouw donatie willen gaan doen:

  • Ons online behandelprogramma updaten en verbeteren
  • Alle content en communicatie professioneel laten redigeren
  • Een fysiek Nederlandstalig boek over chronische pijn uitbrengen
  • Meer waardevolle kennis delen via social media

Wil jij ons helpen met een donatie? Dan houden we je graag op de hoogte van de voortgang van deze projecten, zodat je weet waar we het geld voor gebruiken.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 25/01/2024 gestart
877x bekeken

Actie georganiseerd voor:

BreinMedicijn

Actie georganiseerd door:

Johan van Vliet

Johan van Vliet

 
€ 0 ingezameld

Donaties

 
Toon alle donaties
op 25/01/2024 gestart
877x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Bedrijven
Misbruik melden