Help Debbie haar droom waar te maken: een toekomst als chef

Help Debbie haar droom waar te maken: een toekomst als chef

Help Debbie's culinaire croom. Steun haar opleiding in Europa vanuit een derdewereldland.

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Beste vrienden, familie en mede-dromers,

Vanaf een jonge leeftijd heeft onze dochter, Debbie, een passie gehad voor koken. Op slechts achtjarige leeftijd stond ze al bij het fornuis, met een stralende glimlach op haar gezicht terwijl ze haar eerste gerechten bereidde. Het was toen dat ze besefte dat haar ware geluk lag in het maken van eten dat anderen gelukkig maakt. 

Nu, vele jaren later, heeft Debbie de kans gekregen om haar droom na te jagen door zich in te schrijven voor een culinaire opleiding in Europa. Maar voor een jonge vrouw uit een derdewereldland zoals zij, zijn de obstakels op haar pad veel groter dan voor anderen. Vanwege haar nationaliteit kan ze geen aanspraak maken op studiebeurzen, en haar ouders worstelen om haar opleiding te bekostigen. 

Het eerste jaar hebben we met veel opofferingen kunnen bekostigen, maar nu staat het tweede jaar voor de deur en we staan voor een onoverkomelijke uitdaging. De economische situatie in het land waar wij wonen verslechtert snel, waardoor het voor ons bijna onmogelijk wordt om het collegegeld van 1500 euro en de benodigde 4500 euro voor studiepunten en materiaal te betalen. 

Daar bovenop moeten ouders van buitenlandse studenten zoals Debbie een bedrag van 10.000 euro vooruitbetalen voor haar levensonderhoud, anders dreigt ze haar studievisum te verliezen en gedwongen terug te keren naar haar thuisland. 

We kunnen niet toekijken terwijl de droom van onze dochter vervliegt. Daarom vragen we jullie hulp. Met jullie steun kunnen we Debbie helpen haar opleiding voort te zetten, haar droom om chef te worden te realiseren en haar een kans te geven op een betere toekomst. 

Geen bijdrage is te klein en elk gebaar van steun wordt enorm gewaardeerd. Laten we samen bijdragen aan het succesverhaal van Debbie. Laten we haar laten zien dat haar droom niet onbereikbaar is. Samen kunnen we een verschil maken. Hartelijk dank voor jullie steun en genereuze bijdragen.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 8/04/2024 gestart
52x bekeken

Actie georganiseerd door:

Ouders Van Debbie

Ouders Van Debbie

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 8/04/2024 gestart
52x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Wens Onderwijs
Misbruik melden