Help de familie van mijn beste vriend door deze hel, geef ze terug kracht

Help de familie van mijn beste vriend door deze hel, geef ze terug kracht
Barbara  Perme
Deel deze actie via:

Ik doe deze oproep voor mijn beste vriend, zijn familie en de vele andere slachtoffers ze zijn alles kwijt

 

Mijn beste vriend zijn familie en vele andere slachtoffers zijn zwaar getroffen door de aardbeving in Turkije en ze zijn alles kwijt, daarom doe ik deze oproep voor hulp zodat ze alles een beetje terug kunnen opbouwen. Ze hebben helemaal niks meer en slapen nu in een tent, ik wil hun nu vooral verder helpen met een eigen stevige tent, warme dekens, hygiënische producten, kleding vooral warme truien, winterjassen en stevige warme schoenen. De rest van het bedrag gebruiken we om een woning te vinden en dat dan volledig in orde te maken dat ze terug een eigen veilig plekje hebben. 

Mijn kameraad is van dinsdag in Turkije in Adana en Hatay om de familieleden zo goed mogelijk bij te staan en te helpen in zoverre dat kan, hij en nog andere mannen helpen ook met puin ruimen en in de hoop om nog levende mensen terug te vinden, voor hem is het emotioneel enorm zwaar, vandaar dat ik hem en zijn familie een hart onder de riem wil steken en daarom vraag ik ook jullie steun.

Mijn kameraad komt in het weekend van 17 februari 2 dagen terug naar België, om hier nog zaken te regelen en belangrijke spullen mee te nemen, en dan zou ik hem zo graag een mooi bedrag willen schenken dat dankzij jullie werkelijkheid kan worden. 

Al het ingezamelde geld gaat dus ook uiteraard mee met mijn kameraad , de overhandiging van het geld word ook gefilmd en/of foto's van genomen, zodat iedereen ziet dat het geld bij de juiste mensen terecht komt.

Alvast bedankt voor het lezen van mijn verhaal, en elke donatie groot of klein, krijgt van mij nu al een enorme dank u wel en dit komt recht uit mijn hart ❤️❤️

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 9/02/2023 gestart
602x bekeken

Actie georganiseerd door:

Barbara  Perme

Barbara Perme

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 9/02/2023 gestart
602x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog