Gun Jordy een aangepaste auto

Gun Jordy een aangepaste auto
Jordy Van den Branden

Dromen groots, start klein. 🌍 Met jullie support trotseer ik, ondanks SMA type 2, de wereld in een aangepaste auto.

 

Hallo allemaal! 

Mijn naam is Jordy Van den Branden, 25 jaar jong en ik ben op een missie die net zo avontuurlijk is als het klinkt. Laat me jullie meenemen op een reis vol dromen, uitdagingen en een flinke dosis doorzettingsvermogen. Nu denk je vast: "Waar heeft hij het over?" Ik heb een spierziekte genaamd SMA type 2, maar dat weerhoudt me er niet van om groot te dromen - ik wil een wereldreis maken in een aangepaste auto! 

Eén ding dat ik door de jaren heen heb geleerd, is dat grenzen voornamelijk in ons hoofd bestaan. Ja, mijn fysieke mogelijkheden zijn anders, maar mijn vermogen om te dromen en doelen te stellen is grenzeloos. Met een aangepaste auto kan ik de wereld ontdekken, nieuwe culturen ervaren en onvergetelijke herinneringen creëren. Dit gaat niet enkel over reizen; het gaat over vrijheid, inclusiviteit en het breken van stereotypen rondom mensen met een handicap. 

Nu denk je misschien, "Dat klinkt als een gigantische onderneming, Jordy!" en dat is het ook zeker. Maar met jullie steun is niets onmogelijk. Dit project heeft financiering nodig voor een aangepaste auto die kan voldoen aan mijn specifieke behoeften, zodat ik veilig en comfortabel kan reizen. Daarnaast is het een kans om samen de wereld te laten zien wat mogelijk is als we elkaar steunen en naar een inclusievere samenleving streven. Het is meer dan een reis; het is een beweging. 

Ik zie dit als een uniek avontuur dat niet alleen mijn leven zal veranderen, maar ook kan dienen als inspiratie voor velen. Elke berg die we beklimmen en elke oceaan die we oversteken op deze reis, laat zien wat mogelijk is met technologie, aanpassingsvermogen en een gemeenschap die achter je staat. Stel je de verhalen voor, de mensen die we zullen ontmoeten en de harten die we zullen raken. Dit is niet alleen mijn droom; het wordt onze gedeelde realiteit. 

Dus, hoe kun je helpen? Spread the word, deel dit bericht en draag bij indien mogelijk . Elke vorm van steun, groot of klein, brengt ons een stap dichter bij het verwezenlijken van deze ongelooflijke droom. Laten we samen de wereld verkennen, grenzen verleggen en laten zien dat beperkingen slechts uitdagingen zijn die wachten om overwonnen te worden. Samen kunnen we ongelofelijke dingen bereiken. 

Tot slot, ik geloof met heel mijn hart dat dit mogelijk is. Sta je met mij in dit avontuur? Laten we samen de wielen in beweging zetten en richting de horizon rijden.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 25/04/2024 gestart
412x bekeken

Actie georganiseerd door:

Jordy Van den Branden

Jordy Van den Branden

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 25/04/2024 gestart
412x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog