Grote verbouwing realiseren zonder zorgen. Lang leve corona.

Grote verbouwing realiseren zonder zorgen. Lang leve corona.

Oud huisje volledig renoveren en verwerken in de nieuwbouw. Alles wordt zelf gedaan om nog meer de kosten te onderdrukken.

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Hoi iedereen. 

Ik ben Ines. 

Ietsje meer dan 3 jaar geleden heb ik op mijn alleen een oud huisje gekocht. Ik was toen 24 jaar. Ik had toen geluk, dacht ik, want ik wou het huisje volledig renoveren en een stuk nieuwbouw bijzetten en dit was allemaal goedgekeurd door de gemeente. Ik zag het helemaal zitten en financieel ook een plan uitgewerkt. 

Jammer genoeg kwam corona. Mijn lening was opgemaakt net voor corona begon. Helaas door corona is alles gestegen in prijs. Soms 3 dubbel zoveel. Ik ben alleen en had dit niet in gedachten gehad. Dit alles maakt het moeilijk om iets te realiseren wat ik zo graag wou.

Financieel heb ik de materialen aangekocht voor de ruwbouw volledig af te werken. Enkel ben ik stilletjes aan het “paniekeren” hoe ik mijn huis zou kunnen afwerken binnenin. 

Ondanks ik alle maanden beetjes spaar is het zeer moeilijk voor me. 

Een klein zetje of hulpmiddeltje zou me al heel gelukkig kunnen maken om zo elektriciteit of verwarming te kunnen leggen. Of investeren in mijn ramen en deuren. Ik en mijn stiefpapa doen alles zelf om de kosten te onderdrukken. Hij werkt tenslotte al 30 jaar in de bouw.

Ik weet dat ik niet de enige ben die in een verbouwing zit. Maar als alleen zijnde is het zeer lastig en heb dit zwaar onderschat.

Bedankt dat ik mijn verhaal hier kan doen en mijn “hulpvraag” kan neerschrijven. 

Dank jullie wel. 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 3/06/2024 gestart
15x bekeken

Actie georganiseerd door:

Ines Willems

Ines Willems

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 3/06/2024 gestart
15x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Wonen
Misbruik melden