Gezin opgelicht door aannemer

Gezin opgelicht door aannemer
Mary-Rose Van Houtte
Deel deze actie

Gezin opgelicht door aannemer, die niet meer kwam opdagen na de voorschot van de materialen.

444 donaties
37%
€ 13.580 van € 37.000 ingezameld

Hoeveel tegenslag kan een gezinnetje hebben?

Wel dit overkwam mijn dochter en schoonzoon.
Een jong hard werkend gezin met 4 kleine kindjes, 
waaronder het jongste een zorgenkindje (Op 34 weken werd ontdekt dat hij een hersenbloeding deed en daardoor waarschijnlijk een grote cyste werd ontwikkeld in de hersenen). 

Na jaren werken en ook de diagnose van de jongste zoon af te wachten, besloten ze eindelijk te gaan verbouwen en hun huisje aan te passen naar hun gezin.
Nu werden ze opgelicht door hun aannemer voor een som van 35.616 euro (die ze moeten afbetalen en er niets voor in de plaats hebben)
Daardoor zitten ze diep in de problemen en kunnen  ze voorop gestelde werken aan hun huis niet meer voldoen.
Beneden werd alles al uitgebroken (de vloer, de chauffages, keuken, badkamer en toilet). 
Want dit was met de betreffende aannemer afgesproken om geld en tijd te besparen, zodat zijn mannen meteen aan de slag konden. Uiteindelijk kwam de aannemer nooit opdagen.

Ze wonen nu voor de moment bij de mama van mijn schoonzoon, maar vanaf december staat het gezin met 4 kindjes op straat, daar de mama zelf ook uit het huis moet, naar een huisje waar er niet genoegd plaats is om mee naartoe te verhuizen.
We zijn echt radeloos.
Daarom durf ik te vragen, wie kan een financieel steentje bijdragen aan dit jong gezinnetje. Alle kleine beetjes helpen.

Het bedrag is wat hoger ingesteld inverband met de transactiekosten die worden ingehouden voor uitbetaling 
 
Alvast mijn oprechte dank
 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 25-04-2022 gestart
21722x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog

Actie georganiseerd door:

Mary-Rose Van Houtte

Mary-Rose Van Houtte

444 donaties
37%
€ 13.580 van € 37.000 ingezameld

Donaties

 
Toon alle donaties
op 25-04-2022 gestart
21722x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog

In de media

Magali et sa famille dépensent 36.000€ pour une maison inhabitable: «Il nous a demandé de démolir le rez-de-chaussée mais il était déjà en faillite»

10 Mei 2022

Magali et son mari ont fait confiance à un entrepreneur malheureusement véreux. La rénovation de leur maison était devenue nécessaire. Tim et Magali, des Limbourgeois, venaient d’accueillir leur quatrième enfant avec la naissance du petit Bruce. Malheureusement, la grossesse ne s’est pas déroulée comme prévu : le bébé a eu une hémorragie cérébrale. « Avec l’état de Bruce, des ajustements étaient vraiment nécessaires puisqu’il n’allait peut-être pas pouvoir marcher ou voir », explique au Belang van Limburg la maman.

SUDinfo.be

Gezin van Tim en Magali werd opgelicht door ‘bevriende’ aannemer: “36.000 kwijt en gelijkvloers gestript, terwijl hij nooit van plan was om te komen”

09 Mei 2022

NAZARETH - 36.000 euro voorschot kwijt en een onbewoonbare woning. Dat is de balans voor Tim Van Hecke (35) en Magali Anno (35) na een contact met een ‘bevriende’ aannemer. “Die man is zelf vader, ik begrijp niet hoe hij een oog dichtdoet ’s nachts.”

Nieuwsblad

Vlaanderen toont zijn hart: crowdfunding voor opgelicht gezin bedraagt al meer dan 10.000 euro

06 Mei 2022

NAZARETH - Hartverwarmend nieuws uit Nazareth. Twee jonge, hardwerkende ouders met vier kleine kindjes, waarvan het jongste kindje een aangeboren hersenafwijking heeft, werden voor 36.000 euro opgelicht door een gewetenloze aannemer. De gezinswoning is daarom momenteel een bouwwerf, maar gelukkig is er hoop!  

HLN

“36.000 euro voorschot betaald, de volledige vloer uitgebroken en dan... niets.” Gezin met vier jonge kinderen gewetenloos opgelicht door aannemer

04 Mei 2022

NAZARETH- Magali (35) en Tim (35) uit Nazareth beleven een ware nachtmerrie. Eind maart dachten ze eindelijk te kunnen beginnen aan de broodnodige verbouwing van hun woning, waar ze met hun vier kinderen al sinds 2012 wonen. Die renovatie liet even op zich wachten omdat het koppel wilde afwachten hoe zwaar de beperking van hun jongste zoontje Bruce (2) zou zijn. Afgelopen zomer betaalden ze de aannemer een voorschot van 36.000 euro en staken ze zelf de handen uit de mouwen. Maar de aannemer kwam niet, want die bleek al sinds 2018 failliet. Hun huis is nu onbewoonbaar, en geld is er niet meer.

HLN