Getekend voor haar Leven

Getekend voor haar Leven
Debby Van Meirvenne

Kom Jij In actie voor 6 jarig kind Alissa is getekend voor haar leven door Malafide Beslissing vanonverantwoordelijke Mensen!

 

De Ouders van meisje alissa. 

 

Langs deze weg willen wij ons verhaal naar buiten brengen. ouders worden niet Geholpen door de verzekering & tegenpartij, financieel moeilijk om de verzorging zalf winter,zomer te blijven betalen waar geen terug betaling is naar ons we willen langs deze weg een Steun vragen wie ons erbovenop willen helpen zodat we niet aan ons spaargeld zitten dit hebben we nu 2 jaar moeten doen.

 

Verhaal:  op 20/08/2021

een mooie warme zomerdag! een weekend ging alissa bij haar tante logeren, zodat mama de valies kon maken voor op vakantie te gaan naar de ardenne, zoals zovelen onder ons wouden ze een terrasje gaan doen en genieten van een fris drankje op een terras alissa zat te kleuren aan tafel, dat vind ze heel leuk en maakt haar heel blij wij gaan bijna op vakantie joepy ! ik maak een mooie tekening voor mama en papa zij alissa vertelde tante ons.

 

 

Op die dag was er een verjaardag feestje van de uitbader van het cafe ! waar ze op terras gingen zitten natuurlijk zomer warm, waar denken jullie dan aan barbecue toch? een barbecue moet een leuk gegeven zijn in de zomer maar veranderde voor ons die dag in een hel, een levenslange nachtmerrie😪 💔

 

 

De uitbader vroeg aan een klant wil jij helpen de bbq aansteken ! de barbecue Stond tussen de tafels van terras, heel Gevaarlijk!! Levensgevaarlijk !! Hij deed de bbq aan het duurde te lang voor hem, om het vuur aan te krijgen, hierdoor besloot de man om Snelbranderfles te gebruiken hij stond daar grapjes te maken vuur zal nu wel aan gaan ! en stond daar dronken bezig getuigde klanten, dit kwam tot een ontploffing, op Alissa is hierdoor verbrand in haar Gezicht en haar armen, De man deed dit niet Veilig! nam geen verantwoordelijkheid op en bleven gewoon verder doen zonder besef wat ze gedaan hebben alsof er niets aan de hand was, Niemand die de intentie had de ziekenwagen te bellen, er werd geen hulp aangeboden, het duurde te lang alissa stond letterlijk in brand met water en doeken liep dan toch 1 man uit de cafe naar alissa, het ging veel te snel brande heel snel op haar Gezicht tot 3e graad verbrand, schoonzus ging in alle paniek zelf naar spoed met de auto, eens daar brachten ze Alissa snel naar uz gent, daar zijn de Ouders twee maanden bij haar verbleven op intensieve brandcentrum ze kon niet meer zelfstandig eten, met Sondevoeding kreeg ze voeding, elke dag moesten ze haar in slaap doen om haar te kunnen verzorgen, door de pijn van de Brandwondes, ging door merg en been 😪 dit wil niemand mee maken als ouder, Trauma beelden voor de rest van ons leven, ze heeft veel Geluk Gehad dat ze nog leefd engelbewaarder voor haar, waar alissa door moest die pijn verschikkelijk je kind zien pijn leiden. 

 

 

Toen wij daar aan kwamen wij in alle paniek ! waar is alissa we herkende haar niet, ik belde zelf de politie op, om daar die mannen te verhoren feest ging gewoon door. Eens we in uz- Gent aan kwamen de eerste nacht kon niet slapen ik keek Facebook berichtje van vrienden en live zag ik van da feest een filmpje plezier aan het maken het was niet stil Gelegd ik mama Woest op die politie Agent! Wat deed hij daar ? Mee doen met die mannen😡

 

 

De politie man kwam daar te plaatsen ze zijden dat alles is inorde is met het kind ze zijn met de auto naar huis Gereden ! Dat is Verkeerde info dat die mannen hebben verklaard! Dat staat niet op papier van de feiten dan was de politie nog niet geweest pas savonds! Daarom hebben we nu geen bewijzen van de vaststelling geen ziekenwagen, geen brandweer We hebben niks op papier van bewijzen door die Lafaards !! Is da niet erg schandalig! Gaat over ons dochter ! wat er echt is gebeurd! de politie man ondervraagde de mannen 2x en vertelde alleen maar leugens ! Ging de schuld op schoonzus schuiven en op elkaar steken mijn schuld niet woord tegen woord blijft maar duren.

 

 

De uitbader die had geen vergunning voor dit evenement!  van het café en geen verzekering! en is invaliet dit kan allemaal zomaar!Alles wat ze deden is strafbaar ! Die komen daar zomaar met weg Zonder dat ze gestraft worden ! tegen de politie kunnen we niks beginnen want ons klacht namen ze niet serieus slagen en verwondingen moreleschade ! Dit is belgie 😡 kan allemaal ze hebben vast en zeker geen kinderen! 

 

 

ons hart brak in 1000 stukken, haar zo te zien liggen, niets kunnen doen voor haar, alleen gerust stellen dat wij goed voor haar gaan zorgen, dit was mentaal en fysiek zo zwaar, We konden niet gaan werken, geen inkomen we maakten ons financiëel zorgen ! Ons kind komt op de eerste plaats voor altijd, haar gezondheid ging en gaat nog steeds voor. Daar werken we hard voor om beter toekomst te geven dat ze van angsten van Geluiden van afgeaakt dat ze geen slechte dromen meer heeft ze heeft Trauma Alissa slaapt met druk masker 12u. 

 

 

 

wij staan nu blok, het is een enorme financiële kater voor ons geworden door die mannen dat ons geen vergoeding geven voor wat ze gedaan hebben ze gaan ons nooit betalen tot haar 14 jaar moeten we zelf de zalf aan kopen. Daar krijgen we geen vergoeding van. Met het geld dat we nu kwijt zijn door een ander zijn schuld konden we met alissa al eens iets leuks Gedaan hebben waar ze van Droomd 

 

 

 

We gaven niet op en we stapte naar de Advocaat (mama) ik Heb er geen hoop in op Vergoeding als ze niks hebben blijft dat 0, ze gaan ons nooit willen terug betalen, Dit is een lang Proces dat niks wordt 😢💔 ze nemen hun verantwoordelijkheid niet op.

 

 

Nachtmerrie voor ieder ouder wij staan machteloos, we worden daar boos van dat gerechtheid dit niet genoeg vind van bewijs ! En ze niet gestraft worden van de strafbare feiten, ze moeten hun verantwoordelijkheid op nemen, gaat over ons kind,In die 2 jaar hebben ze nog niet bij alissa geweest hoe het met haar nu is.

 

 

tot haar 14 jaar moeten we de zalven smeren om haar te beschermen alissa kan dan later beslissen voor een operatie. Dat de rode plekken die diep verbrand zij minder zichtbaar te zien Daarom is grootste deel op opzij te zetten voor haar langs deze weg voor een kleine gift is zij later geholpen 🙏 

 

 

Ze heeft het inorm moeilijk dat mensen naar haar staren en willen haar verhaal horen Zelf wil ze niet praten is al te veel geweest voor haar daarom we voor haar verhaal vertellen. 1jaar geleden hebben we mee geweest naar spa vzw- pinocchio kindjes dat verbrand zijn mochten deelnemen Gratis het verblijf heeft ons goed gedaan en met veel mama's gesprek mee gehad toffe mensen leren kennen tof dat dit bestaat om meer kinderen te helpen financiëel wat met hun kind was gebeurd heel heftig daar hebben we leren mee omgaan. Moesten we geld hebben steunde de pinocchio ook en andere doelen van kindjes dat verbrand zijn ze hebben dit nodig. 

 

 

Dit is nu 2 jaar verder en we staan even ver machteloos, ze hebben nog steeds geen verzekering om ons te vergoeden  ze willen niet mee Werken Met de advocaat ! Langs deze weg vragen we jullie hulp omdat we moedeloos worden van de uitkomsten, alissa is nu 6 jaar dit loopt op tot haar 14 jaar. Heb jij een goed hart voor kinderen geef een Klein gift van €5 daar zijn we jullie eewig dankbaar voor. ❤️

Ouders alissa 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 22/06/2023 gestart
5494x bekeken

Actie georganiseerd door:

Debby Van Meirvenne

Debby Van Meirvenne

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 22/06/2023 gestart
5494x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Brand
Misbruik melden