Geslacht bevestigende operaties

Geslacht bevestigende operaties
Quinn Knockaert

Hulp voor geslacht bevestigende operaties

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

De dag dat ik werd wie ik wil zijn en nu ben, mijn meeste volgers weten denk ik wel dat ik werd geboren in het verkeerde lichaam. Ik werd geboren als kleine Glenn. Maar kleine Glenn wilde sterke Quinn  worden. Een transitie van man naar vrouw werd iets waar ik mezelf in thuis voelde, ook wel transgender vrouw. Vanaf mijn 4jarige begonnen met dit traject, door veel diepe dalen ben ik zeker gegaan. Vooral toen ik ook echt als vrouw naar buiten ging en mijn naam aanpaste naar Quinn.

Van pesten tot opwachtingen tot huilend naar huis rennen het zat niet mee en wat heb ik vaak gedacht "Waarom ik? waarom overkomt mij dit?"Maar wat had ik altijd veel aan mijn geliefde familie en vrienden.Ik kreeg eerst puberteitsremmers op mijn 12e en vervolgens nog vrouwelijke hormonen op mijn 16e. Uiteindelijk wist ik wat ik wilde mijn geslachtsoperatie en facial feminization surgery . lets wat mij persoonlijk 100% vrouw zou maken. Ook al weet ik dat dit voor iedereen anders is, voor mezelf wist ik dat die operaties voor mij de cirkel rond zou maken.

Hierbij wil ik dus vragen om mij te helpen om al die dure operaties waar ik niks van word terugbetaald te kunnen inzamelen.

Alvast bedankt voor je hulp💗

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 4/06/2023 gestart
32x bekeken

Actie georganiseerd door:

Quinn Knockaert

Quinn Knockaert

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 4/06/2023 gestart
32x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Zorg Medisch
Misbruik melden