Geredde grasparkieten en konijnen hebben nieuw onderkomen nodig

 Geredde grasparkieten en konijnen hebben nieuw onderkomen nodig

De volière van onze geredde grasparkieten en konijnen is dringend aan vervanging toe.

 

Sinds 2017 vangen we grasparkieten op die een nieuwe thuis zoeken.  Ofwel worden ze uitgeput gevonden in een tuin of langs de straat, ofwel worden ze rechtstreeks aan ons afgestaan.  Vaak leefden ze eenzaam in een klein kooitje, en bij ons ontdekken ze de vreugde van het leven in een gezellige groep met genoeg ruimte om hun vleugels uit te slaan.  Sinds 2019 vinden ook twee thuisloze konijnen een veilige plek in dezelfde volière.  

Maar die volière is dringend aan vervanging toe.  We kochten ze al 2de hands, en nu heeft ze echt haar tijd gehad.  We zijn bezorgd dat ze niet nog een winter gaat overleven.  Ze is versleten en op sommige plaatsen al stuk, en ze is ook niet praktisch om hygiënisch proper te houden.  

We willen onze grasparkieten en konijnen graag een mooi, proper en veilig onderkomen geven, maar een nieuwe, stevige volière kost erg veel geld, vooral omdat we onze dieren zeker goed willen beschermen tegen roofdieren, regen en koude wind.  De richtprijs is 2300 euro voor een grootte van 2 op 4 meter.  En voor elke 400 euro extra kan ze 1 meter langer worden.  

Wij hebben dit geld niet voorhanden, maar we willen onze grasparkieten en konijnen wel graag een goede thuis blijven geven, en in de toekomst nog anderen kunnen opvangen. Wie wil en kan ons helpen met een donatie ?  Elke kleine bijdrage is hartelijk welkom.  Alvast een dikke dankjewel.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 6/02/2024 gestart
704x bekeken

Actie georganiseerd door:

Saskia Lambrecht

Saskia Lambrecht

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 6/02/2024 gestart
704x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Dieren
Misbruik melden