Geld Inzameling voor film De Magische Drie

Geld Inzameling voor film De Magische Drie
Bennie Kuiper

We hebben zo snel mogelijk het bedrag nodig om aan het werk te kunnen met de film er moet nog van alles gedaan worden nog.

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Hoi Hoi allemaal  

ik en mijn Film Team zijn bezig met me film maar we kunnen pas beginnen met filmen en opnemen en audities geven voor 2 rollen die ik moet hebben.

Mijn vraag is dus aan iedereen hier omdat we anders zo lang moet wachten of er mensen zijn die willen investeren en zou willen doneren erin dat mensen geld kunnen overmaken naar een rekening er zal ook un contract opgesteld worden dus.

Als je me een privé bericht stuurt en je wilt investeren zet er dan ook bij hoeveel je precies wilt investeren. maar je kan mijn ook hiervoor een Mail sturen bkuiper1986@gmail.com zodat we gegevens kunnen uitwisselen.

je kan ook via deze pagina geld doneren.

 

Dus als er mensen zijn die willen investeren hierin stuur me dan een privé bericht zodat ik het rekening nummer kan sturen het geld wat allemaal wordt geïnvesteerd hierin wordt netjes opgeborgen zodat we met de opnames en de audities Enso kunnen gaan beginnen.

 

Het gaat over 3 helden de hoofdpersoon genaamd Spike die speel ik zelf en ik zoek dan ook voor 2 andere rollen 2 mensen eentje is voor Lucius en een rol voor Zusje Kiara dat is het Zusje van Spike plus ben op zoek naar een rol voor de aardsvijand van Spike genaamd Kai.

Plus we zijn dan ook uiteindelijk op zoek naar figuranten. De Film Heet De magische Drie  

Want het is al zeker dat dit gaat gebeuren vandaar dat ik dus zo snel mogelijk opzoek ben naar investeerders. want het gaat om een vrij hoog bedrag wat ik bij elkaar moet hebben  maar een film filmen en opnemen en uiteindelijk laten uitzenden is eenmaal net goedkoop en het wordt uiteindelijk ook uitgezonden op de tv.

 

En mijn kostuum voor mijn hoofd personage is al beetje ontworpen en wordt ook door iemand gemaakt dat gaat volgend jaar gebeuren uiteindelijk komen er ook kostuums voor de rol voor Zusje Kiara en Lucius plus Kai.

 

Groetjes  

Bennie Kuiper En mijn Film Team.

En Hopelijk kunnen we dan heel snel aan de slag.

 

Leeftijd personage Spike 24/25

Leeftijd personage Zusje Kiara 18/19

Leeftijd personage Lucius 26/27

Leeftijd personage aartsvijand van Spike Kai 29/30

Hoe sneller we het bedrag bij elkaar hebben hoe sneller we aan de slag kunnen met de film Alvast bedankt  

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 9/05/2023 gestart
148x bekeken

Actie georganiseerd door:

Bennie Kuiper

Bennie Kuiper

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 9/05/2023 gestart
148x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Creatief
Misbruik melden