Geef Tymek een toekomst

Geef Tymek een toekomst
Jan Keijsper

Onze kleinzoon werd helaas verkeerd gediagnostiseerd bij de geboorte, pas 3 maanden geleden werd Hemiparese vastgesteld

 

Hallo iedereen, ons kleinkind heeft Hemiparese,en dit is pas 3 maanden geleden uitgekomen, vanaf de geboorte al klachten maar verkeerd gediagnostiseerd, uiteindelijk in Warschau werd Hemiparese vastgesteld, wij wonen in Polen en de hulp die Tymek moet hebben is kostbaar, te kostbaar helaas voor ons, ik geef hierna een vertaalde versie van de ouders van Tymek,excuses voor eventuele vertaalfout en.

Steun de gezondheid van Tymek!  Laat de diagnose zijn gelukkige jeugd niet verpesten

 

Steun

VERZAMELDOEL:

Behandeling en revalidatie, uitgebreide diagnostiek

Organisator van fondsenwerving:

Tymek Klysiak, 15 maanden

Lublin, woiwodschap Lublin

Infantiele rechtszijdige hemiplegie, microcefalie, convergent scheelzien, verziendheid, hersendefecten, vertraagde psychomotorische ontwikkeling, discreet rechtszijdig piramidaal syndroom

Start: 22 mei 2024

Beschrijving van de collectie

We brachten de hele zwangerschap en de eerste weken van Tymeks leven door in zalige onwetendheid over zijn ziekte.  Mijn zoon werd geboren met 10 punten op de Apgar-schaal, hij was mollig, roze en heerlijk!  We waren aan het verdrinken, overspoeld met het gevoel van oneindige liefde... Vandaag drijven we weg in een zee van wanhoop!

 

In de derde week van Tymuś's leven stortte de vrede in ons gezin in.  Mijn zoon was slap en klotste door mijn handen.  Zijn kleine lijfje draaide naar rechts, wat het eten moeilijk maakte.  We zijn begonnen met revalidatie, waarbij verhoogde spierspanning werd geconstateerd.  Er is een steen uit ons hart gevallen.  We troostten onszelf met het feit dat dit een probleem is waar veel kinderen mee worstelen, dus onze jongen kan het ook aan.  Helaas was het echte BEEST nog steeds verborgen…

 

Tymoteusz Klysiak

 

Wij probeerden normaal te leven.  We waren blij dat onze oudste dochter, Amelcia, een relatie met haar broer opbouwde.  De angst was echter nog steeds bij ons... Tijdens reguliere onderzoeken merkten artsen een langzamere groei van Tymeks hoofd op.  We werden doorverwezen naar een neuroloog.  Toen brak de hel los!

 

Een echografisch onderzoek van het hoofd toonde vernietiging van alle schedelnaden en het voorste pariëtale!  We waren doodsbang.  We hoorden wrede diagnoses, die gelukkig snel werden weerlegd door daaropvolgende specialisten.  Pas in Warschau kwamen we erachter wat de oorzaak was van de microcefalie van Tymek.

 

HEMI-CEREbrale parese.  Vanaf dat moment schrijven deze vier woorden het script van ons leven.

 

Tymoteusz Klysiak

 

Bij Tymuś werd ook de diagnose verziendheid en convergent scheelzien gesteld.  De doktoren zeiden dat om mijn zoon een kans te geven zich te ontwikkelen, systematische en intensieve revalidatie, logopedie, zorg door een oogarts, een nefroloog en een geneticus noodzakelijk zijn.  Helaas hebben we de limiet van de fysiotherapie die door het Nationaal Gezondheidsfonds wordt gedekt, al bereikt.  Voor veel specialisten moeten we helemaal naar Warschau reizen.  We zullen ook te maken krijgen met kosten in verband met uitgebreide diagnostiek.

 

Wij zijn een gewoon gezin.  Ouders van twee geweldige kinderen.  Het lot heeft één van hen op de proef gesteld, maar we zullen er alles aan doen om het gevecht van onze zoon tot een succes te maken!  Wij geloven dat Amelka en Tymek in de toekomst samen hand in hand door het leven zullen kunnen lopen!  Helaas weten we ook dat we deze uitdaging niet alleen aankunnen... Wij vragen van harte om steun voor onze dappere strijder!

 

Wees een licht in de duisternis voor Tymek!  Wees zijn wegwijzer in de lange strijd voor gezondheid!  Elke zloty is een kans op een betere ontwikkeling van ons kind.  Wees alsjeblieft bij ons…

 

Ouders

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 26/05/2024 gestart
745x bekeken

Actie georganiseerd door:

Jan Keijsper

Jan Keijsper

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 26/05/2024 gestart
745x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog