Geef mij de kans om herenigd te worden met mijn dochter.

Geef mij de kans om herenigd te worden met mijn dochter.
Deel deze actie via:

Ik heb mijn dochter al heel lang niet gezien geef mij de kans om haar te zien, ik mis haar heel erg.

 

Beste Lezer,

In 2019 zijn mijn ex-vrouw en ik getrouwd. Ons huwelijk heeft 2 mooie jaren gekend en in de tussentijd is zij zwanger geworden van ons kindje. In 2021 zijn wij ouders geworden van een prachtig meisje. Mijn leven was eindelijk compleet vond ik. Helaas ben ik er na een paar maanden achter gekomen dat mijn vrouw tijdens ons huwelijk vreemd is gegaan. Dit heeft geleid tot een scheiding. De scheiding heeft mij uiteindelijk alles gekost. Als nieuwe vader vond ik het belangrijk dat mijn dochter niet al te veel mee zou krijgen van de scheiding, maar mijn ex-vrouw gaf aan dat ik door de scheiding mijn dochter nooit meer zou mogen zien. Zij wilde graag verder met een ander en daar paste ik, als ex-man en vader van onze dochter, niet in het plaatje. Zij heeft enorm veel gelogen en dit heeft ertoe geleid dat ik een contactverbod van 5 jaar heb voor mijn dochter.

De scheiding en het contactverbod hebben helaas een grote invloed op mij gehad. Ik heb hier veel stress en gezondheidsproblemen aan overgehouden, waardoor ik uiteindelijk mijn werk niet meer kon uitvoeren en ontslag heb gekregen. Hierdoor ben ik op straat terechtgekomen en ben ik al 2 jaar thuisloos. Door de hele situatie heb ik geen contact met mijn familie en kon ook niet bij hun terecht.

De laatste keer dat ik mijn dochter heb mogen zien en dragen, was zij nog maar 4 maandjes oud. We zijn nu al bijna 2 jaar verder en ik zou graag mijn kind willen zien. Momenteel weet ik ook niet hoe mijn dochter eruitziet, aangezien ik ook geen foto’s ontvang. Ik zou zo graag willen zien hoe zij als een klein meisje is gegroeid. Ik mis haar enorm en vind dat zij een vader, haar vader, verdiend. Helaas kan ik vanwege het verbod geen contact opnemen of in de buurt komen van mijn eigen dochter. Dit verbod is gesteld op 5 jaar, maar zal zeker weer worden bekeken over een paar jaar. Met het risico dat dit kan worden verlengd.

Ik wil dit voorkomen en de vader zijn die mijn dochter nodig heeft. Ik zou dan ook graag wat financiële hulp willen om de advocaatkosten te kunnen betalen, maar ook zodat ik zelf een start kan maken naar een normaal leven. Ik heb door het leven op straat helaas extreem veel schulden opgebouwd. Ik wil er graag zijn voor mijn dochter en wil niet dat zij opgroeit met het idee dat haar biologische vader niks met haar te maken wil hebben. Door de tegenslagen de afgelopen jaren zie ik het leven soms niet meer zitten, maar mijn dochter is het enige wat mij nu motiveert om er toch weer bovenop te komen. Ik hoop dat ik wat mag ontvangen, alle beetjes helpen en ik waardeer dit ook enorm.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 17/01/2023 gestart
508x bekeken

Actie georganiseerd door:

Cihan Agirman

Cihan Agirman

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 17/01/2023 gestart
508x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog