Geef jij mij die extra steun?

Geef jij mij die extra steun?
Lien Vlaeminck

Opgelicht door een gewetenloze aannemer.

 

Lieve mensen

Nooit gedacht dat ik het zou moeten zeggen maar ik ben opgelicht.

De aannemer zou mijn bestaande gevels afbreken, isolatie plaatsen en nieuwe gevels plaatsen. Van de totale offerte van ca. €28 000 heb ik reeds €26 000 betaald (ja, ik weet het: heel dom maar het is nu eenmaal gebeurd). Nu komt hij niet meer af. Mijn huis staat hier half afgewerkt zoals je kan zien op de foto’s. Dit al sedert half juni. Hij liet nog mensen in onderaanneming verder doen maar hij betaalde hen niet meer dus zijn ze vertrokken. Met al die regen ben ik bang dat er vocht en schimmel zal komen.

De stenen en de isolatie die hij aankocht zullen wellicht ook niet voldoende zijn om het huis verder af te werken. Bovendien kreeg ik ook nog het attest niet voor de buitenmuurisolatie waardoor ik waarschijnlijk mijn premie van €6000 misloop 

Afgelopen woensdag was de rechtszaak. Hij kwam niet opdagen en heeft ondertussen (nogmaals) het faillissement aangevraagd. Ik moet er nu al helemaal niet meer op rekenen dat ik nog geld terugkrijg. Advocaat en gerechtskosten zal ik ook nog moeten betalen en dat loopt ook aardig op.

Bovendien moet dit hier wel afgewerkt worden, wat me ook nog eens een bom geld zal kosten. Als alleenstaande met twee kinderen die net een huis gekocht heeft, heb ik dat uiteraard niet meer voorradig. De woede, stress en slapeloze nachten zorgen ervoor dat ik momenteel ten einde raad ben. 

Ik hoop uit de grond van mijn hart dat hij niet voor een derde keer een zaak kan oprichten om verder mensen op te lichten. Ik kreeg reeds meerdere berichten van mensen die ook het slachtoffer werden van hem. Dit moet gestopt worden en de overheid moet hier veel strenger optreden. Daarom raad ik alle gedupeerden aan om klacht neer te leggen bij de politie zodat hij hopelijk gestraft wordt!

Ik heb enorm getwijfeld om deze actie op poten te zetten maar ik zie geen andere uitweg. Ik wil mijn toekomst en die van mijn dochters niet hypothekeren door een malafide lafaard! Ik wil deze nachtmerrie zo snel mogelijk achter mij kunnen laten en verdergaan met mijn leven.

Elke steun is voor mij ontzettend welkom en wordt enorm geapprecieerd.

Noot: de achterkant moet ook nog volledig gedaan worden.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 17/12/2023 gestart
1605x bekeken

Actie georganiseerd door:

Lien Vlaeminck

Lien Vlaeminck

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 17/12/2023 gestart
1605x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog