Financiële steun gevraagd

Financiële steun gevraagd
Deel deze actie via:

Financiële hulp gevraagd i.v.m geen inkomen. Meer informatie in de volgende toelichting

 

Graag aandacht voor het volgende: 

I.v.m mijn gezondheidstoestand ben ik arbeidsongeschikt geworden in 2016. Daarna ben ik voor mezelf begonnen wat een heel slecht plan bleek te zijn aangezien mijn gezondheidtoestand werd verslechterd.
Na jarenlang inkomen te krijgen van het UWV kreeg ik in januari dit jaar een herbeoordeling bij een Medisch Verpleegkundige. Deze vertelde direct dat ik naar huis kon gaan en de komende jaren niet meer hoefde te komen voor een herbeoordeling en dat ik arbeidsongeschikt bleef omdat er geen verbetering word verwacht. Ook in Februari dit jaar heb ik een huisbezoek gehad van een arbeidsdeskundige van het UWV omdat ik door mijn gezondheidstoestand niet naar kantoor kon komen. 
Dit gesprek duurde slechts 10 minuten waarna de arbeidsdeskundige notities heeft gemaakt dat er geen verbetering word verwacht de komende tijd. Dit was een zeer begripvolle man en hij heeft alles doorgestuurd naar het UWV, Maar tijdens de Hoorzitting op 11 juli konden ze daar niets meer van terug vinden.
Mijn advocaat heeft deze documenten wel en natuurlijk dit doorgestuurd naar het UWV.
In februari dit jaar belde een arbeidsdeskundige mij op voor een telefonische herbeoordeling. (wat ik erg vreemd vond want zoiets vind nooit telefonisch plaats)
1 dag later werd ik weer gebelt door de arbeidsdeskundige en deze vertelde dat ik van 100% arbeidsongeschikt naar 100% arbeidsgeschikt was gemeld.
Ondanks mijn medisch dossier en ondanks het rapport van de Medische Verpleegkundige waarin staat vermeld dat ik arbeidsongeschikt ben werd ik toch 100% arbeidsgeschikt gemeld. 
Ik ben direct naar een advocaat gegaan en deze heeft bezwaar gemaakt tegen het medische gedeelte (het arbeidsgeschikt melden).
Mijn inkomen van het UWV is getopt in Maart dit jaar.
Daarna heb ik nog een nabetaling gekregen van UWV waarvan ik de advocaatkosten heb betaald.
Op 11 juli heb ik in het bijzijn van mijn advocaat een Hoorzitting gehad bij UWV op kantoor.
Heel onredelijke mensen die ik tegenover me had.
De meest vervelende vragen kwamen naar voren.
De verzekeringsarts die tijdens de Hoorzitting erbij was was zo onredelijk. Ik voelde mij echt waardeloos op dat moment.
Na de Hoorzitting hebben zij een brief naar mijn advocaat gestuurd en vermeld dat ze uiterlijk 19 september een beslissing op het bezwaar nemen. In de tussentijd heb ik een bijstandsuitkering aangevraagd en deze werd afgewezen omdat zij willen afwachten wat UWV met de beslissing doet. Ik heb op dit moment al een langere tijd geen inkomen.
Uiteindelijk hebben alle rekeningen/vaste lasten/hoge zorgkosten zich opgestapeld en moet er dringend iets gebeuren zodat alles betaald word.
Ik ben langs geweest bij verschillende instanties maar niemand kan helpen. 
Afgelopen week heeft UWV de advocaat laten weten dat zij de beslissing uitstellen tot uiterlijk 31 oktober. Wat betekent dat er nog meer financiële problemen zullen ontstaan.
Uiteindelijk heb ik als laatste redmiddel en omdat ik geen hulp krijg van instanties een Crowdfunding gestart in de hoop dat dit iets oplevert.


Alle kleine beetjes helpen en mocht iemand willen doneren, Dan is mijn dank oprecht meer dan groot.
 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 14/09/2023 gestart
497x bekeken

Actie georganiseerd door:

Melanie Smit

Melanie Smit

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 14/09/2023 gestart
497x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog