Financiële hulp na grote tegenslagen

Financiële hulp na grote tegenslagen
Deel deze actie via:

Na tegenslagen zoals corona, hartoperatie, uit huis gezet en verhuis van buitenland opbouwen nieuw leven

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

De ene tegenslag na de andere, beter verwoord krijgen lukt niet. Ik ben altijd zelfstandige geweest in Italië waar ik als reisgids toeristen het mooie venetië liet zien. Tot de dag ik mijn eerste hartaanval kreeg. Hiervoor hebben ze mij geopereerd en bleek mijn hart al zwaar verzwakt. Hierbij kwam corona, het was 2020 en ik lag in het ziekenhuis in Italië, waar de medische zorg niet is zoals het hoort te zijn. 3 maand in coma, en een machine extern geïnstalleerd dat mij in leven houd. Geen inkomsten meer want de toeristen mochten niet meer binnen. Mijn vrouw en 3 kinderen deden alles op te overleven. De tijd dringende en ik besliste om met mijn gezin terug naar België te verhuizen voor mijn medische toestand en om een iets kwalitatiever leven te kunnen krijgen. Echter is al het geld op. We kunnen gelukkig momenteel in een woning verblijven, maar hebben dringend hulp nodig op onze toekomst terug op te bouwen. We krijgen alle mogelijke hulp van het ocmw en al het papierwerk is gaande. De ziekenkas is aangesloten maar hier loopt echter een wachttijd. 
 

Met alle beetjes die we hier en daar krijgen proberen we te overleven. Het zou echter fijn zijn om terug te kunnen leven. Daarom, wie wil en kan ons helpen onze toekomst terug wat op te bouwen? dat we voor ons gezin van 5 naar een woning kunnen gaan groter dan 2 slaapkamers waar we nu in verblijven. Dat de kinderen hier een toekomst kunnen opbouwen en we niet moeten blijven overleven. Dat de medische kosten gedekt kunnen worden. We deftige maaltijden kunnen eten. Dat we kortom terug kunnen leven. 
 

dankjewel! 
 

in de extra foto’s kan je het toestel zien dat me in leven houd, alsook het verslag van het ziekenhuis. Foto’s van ons gezin wil ik u doorsturen maar hou ik liever privé omwille van de kinderen. 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 14/10/2023 gestart
33x bekeken

Actie georganiseerd door:

Larissa M

Larissa M

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 14/10/2023 gestart
33x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Hulp
Misbruik melden