Festival Brass Band naar het Europees Kampioenschap

Festival Brass Band naar het Europees Kampioenschap

Wegens het uitblijven van een subsidie heeft Festival Brass Band een extra duwtje nodig om ons land te vertegenwoordigen.

 

Festival Brass Band behaalde op 27 november 2022 de nationale kampioenstitel tijdens het jaarlijkse brassbandkampioenschap. Als gevolg daarvan krijgen we de eer om de Belgische driekleur te vertegenwoordigen tijdens het Europees Brass Band Kampioenschap in Malmö, Zweden.

We vertrekken op 2/5 richting Malmö waar de op 5/5 en 6/5 zullen deelnemen aan de wedstrijd, samen met 13 topbands uit Europa. We repeteren intensief, organiseerden een themaconcert met lekkernijen uit de Zweedse keuken en kijken er met z'n allen enorm naar uit!

Helaas kregen we zeer recent het nieuws dat onze subsidieaanvraag bij de Vlaamse Overheid niet gehonoreerd wordt. Hierdoor moeten we creatief zijn om onze begroting in evenwicht te brengen. Waar spreken we over?

  • Vervoer met de bus
  • Hotel
  • Huur van een repetitielokaal
  • Huur en vervoer van percussiemateriaal

Veerkrachtig als we zijn hebben we onder meer deze steunactie opgezet om net dat laatste financiële duwtje te realiseren.

Elke bijdrage wordt enorm geapprecieerd! 

In de media: https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20221201_93976333

https://www.klankwijzer.nl/nieuws/artikel/festival-brass-verslaat-22-voudig-kampioen-willebroeknbsp/58291c14847d#:~:text=Festival%20Brass%20Band%20onder%20leiding,2023%20in%20Malm%C3%B6%20(Zweden).

Wie zijn wij?

Festival Brass Band werd opgericht in 2000 en staat reeds 8 jaar onder de begeesterde leiding van Steven Verhaert. We zijn een groep van 35 koperblazers en slagwerkers -getalenteerde liefhebbers en (semi-)professionelen- die wekelijks repeteren in ons lokaal in Deurne. Daar hebben we met de plaatselijke academie een samenwerkingsverband om brassband als orkestvorm te promoten en jonge muzikanten te inspireren.

Meer weten? www.festivalbrassband.be 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 19/04/2023 gestart
2642x bekeken

Actie georganiseerd voor:

Festival Brass Band VZW

Festival Brass Band VZW

Actie georganiseerd door:

Nick Van Elsen

Nick Van Elsen

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 19/04/2023 gestart
2642x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog