Een pruik voor Thessa

Een pruik voor Thessa
Leanne de Kleuver - Schouten

Thessa zal haar mooie haar gaan verliezen door chemokuren. Wil jij helpen om een pruik te kunnen kopen?

 

*** Update: Wat fantastisch dat binnen een dag het oorspronkelijke streefbedrag van 3500 euro behaald is! Dit hadden we nooit durven hopen! We zijn jullie méér dan dankbaar! 

3500 euro is nog niet genoeg om alle kosten te dekken. De pruik kost (helaas) meer dan dit. Daarom blijft al het geld wat nog binnenkomt enorm welkom. 

Daarnaast zal over een korte tijd  het haar van Thessa afgeknipt gaan worden. Het duurt daarna nog 9 dagen voor het haarwerk (van haar eigen haar) af is. Dit is iets waar Thessa ook erg tegenop ziet. Zelf zei ze: “Ik durf dan 9 dagen niet naar buiten.” Er kan spoed achter worden gezet, zodat het haarwerk binnen 48 uur klaar is. Dit kost alleen wel weer behoorlijk wat geld extra. 

Om bovenstaande redenen hebben we besloten het streefbedrag te verhogen. 

Nogmaals: heel hartelijk dank voor jullie donaties én al het medeleven.***

 

Mijn lieve zus Thessa is 30 jaar. 8 jaar geleden kreeg ze te horen dat ze MS heeft. Een ziekte aan het centrale zenuwstelsel. Een lastige boodschap. Bovenop deze ziekte heeft ze anderhalve week geleden te horen gekregen dat ze lymfeklierkanker heeft. Een enorme klap!

Over één week zal ze starten met de eerste chemokuur. Dit zal een zwaar traject worden, maar ze zet alles op alles om hier goed doorheen te komen! Écht een powervrouw! 

Thessa heeft een prachtige bos met lang, bruin haar. Daar is ze ontzettend trots op. Door de chemokuren zal dit haar helaas volledig uitvallen.  Iets waar ze enorm tegenop ziet. Ze heeft besloten om een pruik aan te schaffen. Daarnaast wil ze graag een haarband laten maken van haar eigen haar. We zijn blij dat deze mogelijkheden er zijn, maar tegelijkertijd kost het erg veel geld. De verzekering vergoed maar zo’n 10% van wat een pruik kost. Om haar financieel te ondersteunen, zetten we deze inzamelingsactie op. Willen jullie haar helpen? 

 

De komende periode zal zwaar zijn. Mocht je een kaartje willen sturen ter bemoediging dan kan dat naar het volgende adres: 

Sponzenstraat 17 

6717 XM Ede

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 18/10/2023 gestart
5660x bekeken

Actie georganiseerd door:

Leanne de Kleuver - Schouten

Leanne de Kleuver - Schouten

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 18/10/2023 gestart
5660x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog