Een paradijsje voor Marlee

Een paradijsje voor Marlee
De Wombat Vzw

We gaan voor Marlee een speelparadijs bouwen met een buitenbad en overdekt snoezelbed. Helpen jullie mee?

 

Liefste mensen,

Onze liefste Marlee is een meisje van bijna 2 jaar die op de leeftijd van 9 maanden werd gediagnosticeerd met de chromosonale beperking 1p36deletie syndroom.

Er mist een stukje chromosoom, waardoor ze een heleboel genetische informatie mist. Als gevolg hiervan ontwikkelt Marlee zowel op motorisch als mentaal vlak heel wat trager.

De kans dat Marlee ooit een zelfstandig leven zal leiden, is erg klein. Zowel op het gebied stappen en praten weten we niet waar ze ooit zal stranden, ook al doen we er dagelijks alles aan om haar ontwikkeling te stimuleren.

Ook op medisch gebied worden we nog steeds geconfronteerd met heel wat uitdagingen: vraagtekens op het gebied van immuniteit, gehooronderzoeken, etc… 

Samen met vzw de wombat vinden we dat kinderen met een beperking een extraatje verdienen. Om de droom van Marlee te verwezenlijken hebben we giften nodig, zodat vzw de wombat ons project kan realiseren. We creëren graag een plekje buiten waar Marlee zich kan uitleven en eveneens tot rust kan komen, een speeltuin met glijbaan, verwarmd buitenbad en snoezelhoek.

Elke gift , hoe klein of hoe groot is van onschatbare waarde en zal integraal gebruikt worden voor de effectieve uitwerking van Marlee haar paradijsje.

Andere realisaties van vzw de wombat vind je hier terug; https://www.dewombat.be/

 

Alvast heel erg bedankt!

 


 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 28/01/2022 gestart
8774x bekeken

Actie georganiseerd voor:

Vzw De Wombat

Vzw De Wombat

Actie georganiseerd door:

De Wombat Vzw

De Wombat Vzw

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 28/01/2022 gestart
8774x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog