Een bestelwagen voor VZW to good to be gone! kinderarmoede

Een bestelwagen voor VZW to good to be gone! kinderarmoede
Pink Story

Vzw to good to be gone heeft dringend een bestelwagen nodig

 

Vzw To good te be gone wie zijn ze? Werner en Nathalie hebben een aantal maanden geleden de vereniging “To good te be gone” opgericht. 

Zij zetten zich in voor kinderarmoede en kansarmen in en rond Brakel. 

Dit doen zij samen met een aantal vrijwilligers. 

De organisatie is een succes. Ondertussen zijn zij erkend als voedselbank en organiseren zij ook een tal van activiteiten voor kansarme kinderen, want elk kind heeft recht op leuke activiteiten. 

Ook krijgen zij heel veel donaties van mensen of zelfstandigen die zij moeten ophalen, momenteel gebeurt dit met hun eigen wagen maar deze wagen kan niet altijd alles ophalen. 

Ook de voedselbedeling gebeurt met hun eigen wagen. 

De vereniging heeft momenteel niet genoeg inkomsten om deze zelf te financieren, het is en blijft een vereniging zonder winst en alles gebeurt op vrijwillige basis. Zij doen een tal van activiteiten om de normale kosten te dekken maar budget is er niet voor de aankoop van dergelijke zaken. 

Om het hen een beetje aangenamer en gemakkelijker te maken zijn wij op zoek naar een bestelwagen, deze mag zelfs tweedehands zijn, zolang het maar iets makkelijker wordt om het voedsel te gaan op halen en zaken bij de kansarmen te brengen. Niet iedereen beschikt namelijk over een wagen. 

Daarom deze warme oproep! Wie steunt deze vzw voor de aankoop van een bestelwagen? Wie heeft een hart voor de kansarme kinderen onder ons? 

https://www.vzw-togood-tobegone.be/

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 21/02/2024 gestart
585x bekeken

Actie georganiseerd door:

Pink Story

Pink Story

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 21/02/2024 gestart
585x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog