Een bedbox voor Lore

Een bedbox voor Lore
De Wombat Vzw

We gaan voor Lore een een mooie bedbox op maat bouwen. Helpen jullie mee?

 

Hallo iedereen,

Lore is onze dochter van 2 jaar en 9 maanden. Al van bij de geboorte liep de ontwikkeling wat trager dan bij andere kindjes. Na een maandje werd vastgesteld dat haar strottenhoofdklepje dichtsloeg waardoor ze, vooral tijdens het slapen, veel ademstops deed. Hiervoor werd ze in Februari 2020 geopereerd. Er werd gehoopt dat dit alle problemen zou oplossen maar de dokters vermoedden dat er meer aan de hand was. Er werd daarom bloed afgenomen om genetische testen uit te voeren.

In Augustus 2020 volgde de diagnose: Lore heeft een IREB-2 gen deficiëntie. Zij is voor zover bekend het 3de kindje ter wereld waarbij dit vastgesteld werd.

Kort samengevat komt het erop neer dat Lore nooit zal kunnen praten, stappen of zelfstandig eten. Bovendien ziet ze ook heel slecht en is de kans groot dat ze blind zal worden. Om te eten is Lore volledig aangewezen op sondevoeding.

Lore heeft al heel wat hulpmiddelen zoals spalkjes of een aangepaste rolstoel en relax. Aangezien ze veel van haar tijd liggend doorbrengt om te spelen, ligt ze echter nu nog in een gewoon park. Hier begint ze echter toch wat uit te groeien.

Vandaar zijn we bij de VZW De Wombat terecht gekomen zodat zij hopelijk een eigen paradijs voor Lore kunnen realiseren.

Hopelijk kunnen we rekenen op jullie giften zodat we voor Lore een bedbox kunnen laten maken. Deze bedbox zouden we in onze living plaatsen zodat ze plek genoeg heeft om zich uit te leven met haar speelgoed en hier ook even tot rust kan komen.

Alvast hartelijk dank voor elke gift, groot of klein!

Andere realisaties van vzw de wombat vind je hier terug; https://www.dewombat.be/

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 25/06/2022 gestart
3024x bekeken

Actie georganiseerd voor:

Vzw De Wombat

Vzw De Wombat

Actie georganiseerd door:

De Wombat Vzw

De Wombat Vzw

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 25/06/2022 gestart
3024x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog