Documentaire 'Extase'

Documentaire 'Extase'
Deel deze actie via:

Film over kunstenaar André Wiehager die, al strijdend met zijn terminale kanker, naar zijn laatste tentoonstelling toeleeft.

 

Soms is het pittig om iets op te bouwen en al zeker een bestaan als zelfstandig filmmaker. Alle projecten worden gedreven door tijd, moeite en passie. Maar er is ook geld voor nodig.

Momenteel werk ik - Jedrek Nadobnik - aan een documentaire over Venlose kunstenaar André Wiehager die, al strijdend met zijn terminale kanker, naar zijn tentoonstelling ‘See You In Heaven’ toeleeft.

André wordt door zijn collega-kunstenaars en vrienden een ultiem kunstenaar genoemd, die tot zijn laatste adem nog zal blijven maken. Nu staat de voorbereiding van de expo voor hem centraal, waar alle energie en tijd in zit.

Omdat het belangrijk is om deze bijzondere periode mee te nemen in de film, is er extra budget nodig. De film wordt vertoond bij Museum van Bommel van Dam, die er een eerste financiële impuls voor geeft, maar dat is helaas nog niet voldoende om deze film tot een waardig eindproduct te tillen.

Financieel is het maken van een tv-documentaire anno 2022 ingewikkeld. Zo kom ik nog minimaal 3.000 euro te kort om de film netjes af te ronden. Graag zou ik u dan ook willen vragen om steun te verlenen aan het bijzondere filmproject: ‘Extase’.

De film zal zes weken lang vanaf 15 april te zien zijn in Museum van Bommel van Dam. Omroep Venlo zendt de productie op zondag 17 april uit op televisie. Met uw steun kan de film naar een professioneler niveau getild worden.

Alle donateurs worden natuurlijk genoemd in de aftiteling van de film.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 22/03/2022 gestart
1853x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog

Actie georganiseerd door:

Jedrek Nadobnik

Jedrek Nadobnik

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 22/03/2022 gestart
1853x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog