Directe hulp aan Oekraïners

Directe hulp aan Oekraïners
Svetlana Been
Deel deze actie via:

Onze ouders uit Oekraïne zijn nu veilig, maar vele Oekraïense mensen hebben dringend hulp nodig. Help Oekraïners! Dank! 🙏

 

Wij zijn twee zussen uit Oekraïne die inmiddels langere tijd in Nederland wonen. Onze ouders wonen nog in Oekraïne en zijn nu gevlucht. Ze zijn nu veilig bij ons en we kunnen verder goed voor ze zorgen. Helaas zijn er momenteel miljoenen mensen in Oekraïne voor wie dit niet mogelijk is. De situatie in Oekraïne is hartverscheurend: honderdduizenden vrouwen en kinderen zijn op de vlucht terwijl hun mannen en vaders voor hun land blijven vechten. Mensen die nu in Oekraïne zijn, slapen al dagen in koude schuilkelders. Zelfs baby's worden geboren in de schuilkelders en brengen daar de eerste dagen door. Vele huizen, scholen en zelfs ziekenhuizen zijn verwoest. Er is inmiddels tekort aan diverse spullen: medicijnen, babyvoeding en babyartikelen, goederen voor het leger en veel meer.  

Met deze steunactie willen we directe hulp bieden aan vele getroffen gezinnen en vooral kinderen. We hebben contact met diverse organisaties en we weten zeker dat de goederen die we aanschaffen direct bij de getroffen gezinnen terechtkomen. Elke bijdrage is welkom en we hopen dat we met elkaar zo Oekraïense mensen kunnen helpen.

Слава Україні! 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 2/03/2022 gestart
14377x bekeken

Actie georganiseerd door:

Svetlana Been

Svetlana Been

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 2/03/2022 gestart
14377x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog