Dieren in nood

Dieren in nood
Jessie Pauwaert

Holistische opvang voor dieren in nood

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Ik zeg al mijn hele leven dat ik een centrum voor dieren in nood zou willen oprichten. Geen traditioneel centrum maar eentje die zich richt op wat dieren echt nodig hebben en dus zoveel mogelijk aansluit bij hun natuurlijke biotoop en behoeftes. (lees: geen kleine hokken en traditioneel beleid - want dieren die geen thuis vinden zouden er echt mogen blijven tot ze sterven)

De insteek is grotendeels holistisch te werk te gaan - via gezonde voeding, kruiden, voorzien van de intrinsieke en extrinsieke behoeften van de dieren en  alternatieve gezondheidszorg etc. maar uiteraard is er ook ruimte voor traditionele gezondheidszorg wanneer nodig. Ik geloof niet in een OF verhaal maar wel in een EN EN verhaal waar ruimte is voor zowel het traditionele als het holistische aspect.  

Steeds meer dieren komen spontaan op mijn pad dus het voelt niet meer goed om “te wachten tot ik de euromillions win” - dus ik spring er mondjes maat in. 
De dieren die ik eventueel zou willen opvangen naast katten (en in mindere mate ook honden) zijn schildpadden, vogels en konijnen.

Ik wil de wereld zoveel mogelijk kansen geven om mijn project te steunen - vandaar deze steunactie.

Spreekt het jou aan? Dan wordt delen en/of steunen absoluut  gewaardeerd. Niets moet - ik zie wel waar het ons (mij en mijn zoontje) hier brengt. 

Voel jij de kriebels om te helpen - laat het dan zeker weten. Ik zoek mensen om een VZW mee op te starten zodat er ook op grotere schaal geld kan worden ingezameld en correct kan worden gewerkt. 

Liefs,

Jessie 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 20/06/2024 gestart
20x bekeken

Actie georganiseerd door:

Jessie Pauwaert

Jessie Pauwaert

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 20/06/2024 gestart
20x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Hulp
Misbruik melden