De Strijd tegen Alopecia universeel

De Strijd tegen Alopecia universeel
Shandrick Meriana

Door Alopecia universale ben ik niet alleen mijn haar over heel mijn lichaam kwijt,Maar ook een deel van mijn persoonlijkheid

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Door Alopecia universale ben ik niet alleen mijn haar over heel mijn lichaam kwijt, Maar ook een deel van mijn persoonlijkheid. 

In 2019 was ik nog een jonge heer met zelfvertrouwen en een blije lach. Heelaas veranderden mij mooie eigenschappen naar verdriet, doordat ik in eind 2019 naar Curaçao op vacantie ging en terug kwam naar Nederland met kaale plekken ronden plekken over heel mijn lichaam. En ik begreep er niets van ik werd depressief durfde niet uit huis te gaan. Ik had in mijn hoofd dat ik een ziekte heb. Uiteindelijk begon ik mijzelf beetje bij beetje weer te vinden door dat er hier en daar haren begonnen te groeien. Toen ik eenmaal mijn haar terug had gekregen heb ik geen enkel haartje er af geschoren. Ik had heel mooi lang krullend haar en een joekel van een baard. Maar toch heeft alopecia zich in mijn lijf weer weten te heersen. Maar nu nog veel erger...

Mijn vriendin was in verwachting van mijn dochtertje en wij waren haar kamer aan het voorbereiden. Ik was aan het verven in mijn dochters kamer. En mijn vriendin vroeg aan mij of ik geschoren heb. Door dat er in de douche over haar lag en onze kussens. Daar wist ik dat ik weer haar zou verliezen tot dat ik de helft van mijn baard en hoofd haar verloor besloot ik te mijn baard weg te halen en mijn haar te scheren. Met de hoop dat mijn haar even terug groeit is er geen enkel haar meer gekomen in al de jaren. Ik voel mij onzeker im durf vaak niet naar buiten door dat veel mensen lachen om mijn uiterlijk of mensen heel naar kijken naar mij. Bekenden vragen mij of ik ziek ben en ik heb er heel lang mee gedealt maar het lukt niet alleen. Ik heb een hele mooie vriendin en het heeft ook invloed op haar door dat ik gewoon compleet veranderd ben. Van haar naar persoonlijkheid. 

ik heb geen haar geen wenkbrauwen geen wimpers geen gezichtshaar. Ik wil dit laten behandelen door middel van uitproberen van behandelingen.

Wilt u helpen doneren zodat ik een haar inplantatie behandeling, medicijnen en haar tattoo kan laten zetten. Alvast wil ik u bedanken voor de steun. En alle beetjes helpen! 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 19/08/2023 gestart
82x bekeken

Actie georganiseerd door:

Shandrick Meriana

Shandrick Meriana

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 19/08/2023 gestart
82x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Medisch
Misbruik melden