De laatste loodjes…

De laatste loodjes…
Yvonne Brinkerink
Deel deze actie via:

Al langere tijd word ik behandeld tegen de chronische lyme die in mijn hoofd, zenuwstelsel en gewrichten zit.

 

Update 8 januari 2023

Net als zo’n beetje de rest van de wereld kreeg ik griep. Gevolgd door een dubbele longontsteking die direct gevolgen had voor de Lyme. Uiteraard ben ik opgenomen en getest middels bloedonderzoek op Influenza A en B. Beiden waren negatief. Bacterieel dus. Met 5 antibioticakuren en een dagelijks infuus voor de Lyme was het nog een toestand uit te zoeken welke antibiotica er moest worden toegevoegd buiten de prednison die ik nu ook krijg. Even voor de azijnpissers, ik ben niet gevaccineerd en nooit getest middels een PCR test. 
 

Om een lang verhaal kort te maken, ik lig hier nog wel een paar dagen en ook dit moet ik natuurlijk weer zelf betalen. Ik had gehoopt klaar te zijn met alle ellende en het jaar 2023 goed te beginnen. Helaas…

Hulp wordt enorm op prijs gesteld en is ook keihard nodig want ik zie door de bomen het bos niet meer. 

Yvonne
 

Degenen die mijn hel tegen de chronische lyme hebben gevolgd vanaf mei 2022 weten hoe sterk mijn kwaliteit van leven verbeterd is. Van 20 meter lopen met enorme pijn ging ik naar 300 meter lopen vrijwel zonder pijn. De extreme vermoeidheid is bijna weg evenals de spier/gewrichtspijn, krampen, spasmes, nek/hoofdpijn en andere waardeloze ongemakken als huidproblemen. Helaas zijn ze nog niet helemaal weg. 
 

Na 8 maanden behandeling is de lyme nog niet helemaal weg en om die reden is besloten dat ik opnieuw 2 maanden dagelijks aan het infuus moet. Los daarvan ook 2 maanden oraal 3 antibioticakuren en 10 dagen per maand een extra kuur. Dit alles aangevuld met supplementen als: catsclaw, Vit C, D, K2, Magnesium en een zwaar dieet. 
 

Ik ben niet verzekerd en leef als klokkenluider in de jeugdzorg ondergedoken buiten de EU. ik heb dus hulp nodig om de behandeling te kunnen betalen en hoop dat jullie me daarmee kunnen/willen helpen. 
 

Alvast enorm bedankt!

Yvonne

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 30/12/2022 gestart
1662x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog

Actie georganiseerd door:

Yvonne Brinkerink

Yvonne Brinkerink

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 30/12/2022 gestart
1662x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Medisch Zorg
Misbruik melden