Dakloos en schuld

Dakloos en schuld

Ik 65 jaar en binnenkort dakloos. Daarnaast nog te schulden. Niemand waar ik terecht kan ...

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Door een ex waar ik de chalet van huur en met datum beëindiging word ik binnenkort dakloos. Hij had me al die tijd gezegd mij niet eruit te zetten dus wel steeds gevraagd om de huurovereenkomst bepaalde tijd met datum dan in onbepaalde tijd om te zetten. Hij hield me steeds een worst voor door te zeggen..ik moet hier nog even over na denken hoe ik dit ga doen. En dit zei hij dus 2 jaar lang. Ik woon hier in dit chalet sinds 2019. Tuintje helemaal beplant en had het naar m'n zin. Het is maar een klein parkje. 14 huisjes dus je kent iedereen goed.

Inmiddels is hij getrouwd met een fhilipijnse en wilt hier terug in zijn chalet. Terwijl hij enorm veel geld heeft en makkelijk zelf iets anders kan kopen dichtbij zijn werk want dit is1.5 uurnaar zij  werk rijden. Maar dat wilt hijniet want de filipijnse wilt zich hier inschrijven, wat hier wrl kan bij de gemeente en elders niet. Daar gaat het bij hun om, dus ik moet er uit! Dan ben ik dus dakloos op m'n 65 jaar. Dit jaar zou ik 66 jaar worden. Mijn dochter een autist kan me ook niet helpen en m'n ouders zijn beide 93 jaar in een zorghuis. Dus die kunnen ook niks voor me doen.

Gemeld bij maatschappelijk werk. Die probeerde urgentie aanvraag maar afgewezen door de gemeente wbv. Want er moest eerst geweld aan te pas komen, dus politie voordat je misschien urgentie krijgt. Echt te gek voor woorden.

Mijn verleden lijkt zich te herhalen want een vroegere ex had mij tot 3x toe in het ziekenhuis geslagen. In ijf van mijn lijf geweest etc. Inmiddels is hij al jaren geleden overleden.

Nu zijn er genoeg kleine chalets te koop waar ik dan zolang in zou kunnen wonen met reageren op woningen in die tussentijd.

Ik reageer al jaren maar sta bij een reactie van mij op nummer 225 of 175, dus schiet niet echt op in verband met de woningnood. Een huis huren kan ik niet met mijn wao want ze vragen huren vanaf 900 tot zelfs 2300 per maand. Ik kan nog niet eens 800 per maand betalen.

Ik huurde dit chalet voor 650 allin maar deed wel de boekhouding voor mijn ex, vandaar het lage bedrag wat te behappen nog is met een wao want huurtoeslag op een chalet krijg je niet omdat geen steen is.

Om niet dakloos te worden op mijn leeftijd met mijn 14 jarig hondje zou ik erg geholpen zijn met dit bedrag. Ik heb nog een paar schulden die ik dan ook kan betalen en een klein chaletje kopen om zo niet dakloos te worden  met een postbus. Want inschrijven mag niet.

Maar ik blijf wel reageren op huisjes want op m'n oude dag met een rugspondondese liefst in een warme omgeving voor m'n botten. Ik sta bij 5 wbv ingeschreven dus daarugt het niet aan al vanaf 2019. Maar de wachttijden zijn lang. Dus daar gaat tijd overheen voordat ik pas in aanmerking komt. Ik reageer e  kijk elke dag wel 2 of 3 keer. Maar iiever dat, dan dat ik aan moet kloppen bij daklozen Rotterdam want dat zeiden ze tegen me van de gemeente ivm de urgentie afwijzing. 

Wilt u alstublieft over uw hart strijken? Alle kleine beetjes helpen en hoop dat ik dan niet op straat kom te staan cq zwerven

 

Please help me

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 28/12/2023 gestart
47x bekeken

Actie georganiseerd door:

Myrna Mugie

Myrna Mugie

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 28/12/2023 gestart
47x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Hulp
Misbruik melden