Claire's Masterskip

Claire's Masterskip
Claire Oonincx

Help mij op zee!

 

For my dear friends from PARLEX, you can copy and paste the text below in a translator of your choice. Thank you for scanning the code. It's deeply appreciated. - Claire 

Klik hier voor mijn officiële website! →https://masteracties.masterskip.com/masteracties/claire-oonincx/

Ik zal me even voorstellen.. ik ben Claire Oonincx en ik ben 15 jaar oud. Ik kom uit Rotterdam. Volgend jaar zit ik in 4 gymnasium en ga ik mee met Masterskip. Reizen is mijn NR 1 goal in m'n leven, ik wil heel de wereld zien! Ik leer daarbij ook graag nieuwe mensen kennen. 

Wat is Masterskip? Masterskip neemt leerlingen uit 4 havo en 4/5 vwo mee op een unieke zeilreis. 5 weken lang beleven de trainees onder leiding van docenten en professionele crew een deel van de ontdekkingstocht van Columbus naar het Caribisch gebied. Tijdens deze reis leer je ook zeilen en worden de trainees voorbereid op een ‘shiptake-over’. Uiteraard heb je ook gewoon school. Elke dag van 8.00 tot 12.00 doe je aan zelfstudie, maar dan met de wereld als klaslokaal!

Meer over mijn reis… Ik stap op  3-01-2025 aan boord van Tallship Artemis. Ik doe de reis AR3. Mijn avontuur begint bij het prachtige Sint-Maarten. We beginnen met een lange zeilreis van ongeveer 10 dagen. Daarna maken we korte zeiltochten van eiland naar eiland, we zullen dan kennismaken met de prachtige natuur, cultuur en bevolking. Daar heb ik enorm veel zin in! Mijn reis eindigt ook weer bij Sint-Maarten. Op 17-02-2025 kom ik weer terug in ons kikkerlandje. 

Tijdens deze reis verwacht ik heel veel te leren en mezelf te ontwikkelen op allerlei gebieden. En dat is allang begonnen! In alle voorbereidingen voor de reis zit al enorm veel tijd en uiteraard ook plezier. Ik ben veel bezig met plannen, creatief nadenken over acties en nog veel meer. Dit leertraject is nog maar net begonnen, tijdens de reis zal ik écht mijn grenzen gaan verleggen, zelfstandiger worden en vrienden voor het leven maken!

Mijn goal! Dit fantastische avontuur is alleen niet goedkoop, mijn goal is om de gehele reis zelf te betalen. De reis + vliegticket + overige kosten  komen uit op +- €9000. Help jij mij op zee? 

Mijn Masteracties website:

https://masteracties.masterskip.com/masteracties/claire-oonincx/

Op deze pagina vind je meer over mij en andere acties die ik organiseer om geld in te zamelen, neem vooral een kijkje! :) Delen word altijd gewaardeerd! xx Claire

Instagram: @masterskipclaire

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 5/05/2024 gestart
157x bekeken

Actie georganiseerd door:

Claire Oonincx

Claire Oonincx

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 5/05/2024 gestart
157x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog