Cetos kortfilm "Kunnen blijven wie je bent!"

Cetos kortfilm "Kunnen blijven wie je bent!"
CETOS vzw

De kortfilm die Cetos vzw maakte samen met jongeren met dysfasie in première laten gaan en verspreiden

 

In februari maakte CETOS vzw samen met een enthousiaste groep jongeren met dysfasie de opnames voor een kortfilm rond de moeilijkheden en de mogelijkheden die ze ondervinden door dysfasie - een aangeboren taalontwikkelingsstoornis.

Tijdens deze dagen schreven de jongeren een eigen “taalontwikkelingsstoornis”lied en werkten ze gedurende verschillende dagen aan hun eigen verhaal, en gedurende een namiddag met improvisatietoneel begeleid door Dominique Van Malder (Radio Gaga).

De jongeren werden op de voet gevolgd door een professionele camera- en geluidsploeg en continu gecoacht. Het resultaat mag er dan ook zijn. Onze professionele filmploeg is nu aan de slag om uit de veelheid aan beelden een pakkende getuigenis te distilleren.

Deze kortfilm heeft als doel dysfasie en de impact van een taalontwikkelingsstoornis (TOS) op de sociaal-emotionele ontwikkeling en het schoolse leren onder de aandacht te brengen van ouders en de naaste omgeving, leerkrachten en zorgverleners en iedereen met interesse in en voor jongeren met een TOS.

We willen deze kortfilm aan het grote publiek voorstellen op 21 oktober 2023 en zoeken financiële steun voor de organisatie van dit evenement.

Deze voorstelling zal gepresenteerd worden door bovengenoemde Dominique Van Malder en een muzikale omlijsting is voorzien. Het “taalontwikkelingsstoornis”-lied zal er ook gebracht worden en uiteraard - als klap op de vuurpijl - gaan we het eindresultaat vertonen.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 29/06/2023 gestart
1969x bekeken

Actie georganiseerd voor:

CETOS vzw

CETOS vzw

Actie georganiseerd door:

CETOS vzw

CETOS vzw

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 29/06/2023 gestart
1969x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog