Camping in Polen

Camping in Polen
Slawek Kornas
Deel deze actie via:

Steun onze camping project.

 

Wij zijn Magda en Sławek. Wij komen uit Polen en we hebben twintig jaar in Nederland gewoond. We hadden een mooi leven daar. Toen onze kinderen Liliana en Tessa werden geboren en begonnen op te groeien wilden we toch graag terug naar Polen. Daarom zijn we in 2014 een reisbureau gestart waarmee we reizen met excursies naar Polen organiseren. We begonnen ons reisbureau vanuit Nederland, maar onze droom is om op termijn deze reizen vanuit Polen te gaan organiseren en daarnaast een camping te openen. Toerisme is onze passie. We promoten vooral de provincie Klein-Polen, daar komen wij vandaan. Een regio met mooie historische steden, werelderfgoed en fantastische natuur. Echt het bezoeken waard!  

In de zomer van 2019 hebben we de eerste stappen gezet om onze droom waar te maken. Ik, Magda, ben samen met onze dochters verhuisd naar Polen om een geschikte plaats te vinden waar we een camping konden realiseren. Sławek bleef nog in Nederland vanwege werk. 

Het jaar 2020 was voor ons intens. We zijn erin geslaagd om onze droomplek te vinden in de buurt van Oswiecim. Dit is de stad waar wij vandaan komen, in de provincie Klein-Polen, zo’n 60 km van Krakau. Een geschikt stuk grond voor een huis en een camping, omringd door prachtige natuur. Weer een stap dichter bij onze droom! 

De belangstelling voor onze reizen was ook groot. Alles ging de goede kant op. Maar helaas brak in maart de coronapandemie uit. Alles veranderde, veel angst, lockdowns en voor ons betekende dit ook nog reisannuleringen voor ons reisbureau. Twee jaar hadden we geen toeristen op reis. Na die tijd dachten we dat alles weer normaal zou zijn maar toen kwam de oorlog in Oekraïne. Angst hield alle toeristen weer tegen om te reizen. Daarom hebben we ons in die tijd gericht op het helpen van vluchtelingen uit Oekraïne. 

Nu het 2023 is , begint toerisme langzaam weer op gang te komen. Wij willen vooruit en de volgende stappen zetten om onze droom te verwezenlijken. Ons huis is inmiddels gebouwd en nu willen we graag beginnen met het aanleggen van onze camping. Hiervoor zijn de ontwerpen gemaakt en de vergunningen aangevraagd. 

Als je ons wilt steunen, doneer een bedrag, dan krijg je de eerste overnachting gratis met een kopje koffie met gebak .

Al het verzamelde geld willen we besteden aan douche en wc unit.

Wij geloven dat het goede terug komt.

 Tot ziens op  onze camping.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 6/02/2023 gestart
467x bekeken

Actie georganiseerd door:

Slawek Kornas

Slawek Kornas

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 6/02/2023 gestart
467x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Bedrijven Wens
Misbruik melden