Bucketlist van een kleine heldin 💜

Bucketlist van een kleine heldin 💜

Inzameling om Amelia een onvergetelijke tijd en zorgeloze momenten te bezorgen.

 

Dat het leven een strijd is, werd ons pijnlijk duidelijk op 31 januari 2024. Sindsdien vecht Amelia (2 jaar) tegen kanker, een verschrikkelijk monster dat maar niet weg wil gaan. 

Wat doet dat klein dapper meisje haar best! Vechten, zoals ik nooit eerder heb gezien! Een strijd vol onderzoeken, chemotherapieën, beenmergpuncties, stamceltherapieën, angsten, niet meer kunnen eten. 
Gij sterk kind!!! 
Woorden kunnen niet uitleggen hoe ik naar jou opkijk.

Ondanks alle zware, intensieve behandelingen ziet het ernaar uit dat de ziekte aan het winnen is. De neuroblastoom op haar nier wil maar niet loslaten van de belangrijke organen. De kanker heeft voor 2 nieuwe bijkomende tumoren gezocht en heeft zich uitgezaaid naar het beenmerg. 

Ik wens zo hard dat Amelia haar verhaal positief mag eindigen. Dat ze de kanker kan verslaan. Dat we hier samen naar kunnen terugkijken, met een bang hart, maar met haar aan onze zijde.

Mijn zus, mijn ongelooflijke sterke zus. Ik ben zo fier op u. Hoe jij elke dag het gevecht aangaat… Ik heb nog nooit zoiets moois en droevig tegelijk gezien. 
Ik wou dat wij meer voor jullie konden doen. Ik wou dat ik jouw pijn kon wegnemen… Maar dat kan ik niet. 
 

Het enige wat wij kunnen doen is helpen zorgen dat Amelia de mooie dingen van het leven te zien krijgt. 
We weten niet hoe Amelia haar verhaal zal aflopen en willen niet langer wachten. De dingen die wij willen en zullen doen met onze kinderen, waar wij een heel leven tijd voor hebben, gaan wij haar proberen geven!

Disneyland, een prinsessen springkasteel, Pairi Daiza zijn enkele voorbeelden van Amelia haar bucketlist 💜 

Ik vraag jullie (nogmaals) of jullie ons willen helpen om dit te verwezenlijken. Met heel ons hart hopen we om zo samen met Amelia onvergetelijke herinneringen te maken.

Vanaf nu vieren we jou iedere dag Amelia💜 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
2 dagen geleden gestart
903x bekeken

Actie georganiseerd door:

Kelly Verstraeten

Kelly Verstraeten

 

Donaties

 
Toon alle donaties
2 dagen geleden gestart
903x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog