Bouwellende Ben-Lee en Nadia

Bouwellende Ben-Lee en Nadia
Deel deze actie

7 jaar geleden wilden Ben-Lee en Nadia hun droomhuis bouwen, deze droom is uiteindelijk een nachtmerrie geworden.

592 donaties
54%
€ 13.420 van € 25.000 ingezameld

Zowel Ben-Lee als Nadia staan altijd klaar om anderen te helpen, het doet mij dan ook pijn om deze prachtige mensen en hun 3 kinderen zo verscheurd te zien.

De bouwfirma waar ze 7 jaar geleden mee in zee gingen om hun droomhuis te bouwen is nu al even lang van hun leven een hel aan het maken.

Fouten in de bouw blijven ze ontkennen ondanks dat deze overduidelijk zijn. Scheuren in de muren, foute warmtepomp, fout in fundering, vochtplekken, lekken, …… de lijst is te lang om op te sommen.

Ondertussen is hun woning dan ook onbewoonbaar verklaard en betalen ze nu een woning af waar ze niet in mogen wonen. Daarbovenop komen nog eens de torenhoge advocaat- en gerechtskosten.

De droom is een nachtmerrie geworden, een nachtmerrie die dankzij de bouwfirma nog wel even zal duren. 

Help alstublieft om deze lieve mensen hun financiele zorgen wat te verlichten

https://www.bouwellende.be/

https://www.hln.be/mijn-gids/de-gloednieuwe-villa-van-ben-lee-en-nadia-werd-onbewoonbaar-verklaard-we-moesten-onze-auto-verkopen-om-de-advocaten-te-betalen~a95d0a14/

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 26/10/2022 gestart
17371x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog

Actie georganiseerd door:

Glenn Loots

Glenn Loots

592 donaties
54%
€ 13.420 van € 25.000 ingezameld

Donaties

 
Toon alle donaties
op 26/10/2022 gestart
17371x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog

In de media

Gezin staat op straat nadat nieuwbouw onbewoonbaar verklaard werd, vriend start steunactie: “‘We gaan jullie kapot procederen’, zei aannemer”

28 Oct 2022

BORSBEEK - Een horrorscenario in de Luikse provincie Braives. Acht jaar nadat Ben-Lee en Nadia Van de Velde de drukte van het Antwerpse Borsbeek achter zich lieten om in te trekken in hun droomvilla, staan ze nu op straat. Reden? Hun nieuwbouw werd onbewoonbaar verklaard. Het juridisch geschil met de bouwheer kostte het gezin van vijf al 80.000 euro. Om de kosten te helpen dekken zet een goede vriend van Ben-Lee een steunactie op poten. Hij hoopt 25.000 euro in te zamelen.

HLN

De gloednieuwe villa van Ben-Lee en Nadia werd onbewoonbaar verklaard: “We moesten onze auto verkopen om de advocaten te betalen”

25 Oct 2022

Muren die verzakken en scheuren, water dat door de lichtpunten lekt: de gloednieuwe villa van Ben-Lee en Nadia Van de Velde werd al na enkele jaren onbewoonbaar verklaard. Ondanks de gebreken voert de bouwfirma een peperdure procedureslag waarin de familie vroeg of laat wel móet afhaken. “Ze zeiden me vlakaf dat ik op een dag geen geld meer zal hebben voor eten voor mijn gezin”, vertelt Ben-Lee in ‘Dag Allemaal’.

HLN