behoud aangepaste auto

behoud aangepaste auto

Door handicap en zeer zware hartaanval afhankelijk van aangepaste auto, moet deze overnemen na volledige afkeuring

 

Ik hoop dat u mij wilt helpen. om een aangepaste auto over te nemen. Voor de auto wordt 25.250 euro gevraagd. 

Heb in 2020 een zware hartaanval gehad. dit heeft zeer grote gevolgen: 9,5 maanden in ziekenhuis gelegen, daar 11 keer geopereerd, waarbij ik 4 keer voor mijn leven moest vechten. Ben nu 100% afgekeurd, waardoor  ik nog 75% krijg van mijn laatst verdiende inkomen.

 

Ben mijn leven gehandicapt aan mijn benen, waardoor ik een rolstoel gebruik, en een auto alleen kan berijden met aanpassingen. Hand gas en rem, lift voor de rolstoel, kooi om rolstoel te plaatsen, zodat ik de rolstoel altijd bij mij heb.

 

Het UWV had mij een auto in bruikleen gegeven, zodat ik ondanks mijn lichamelijke handicap, 26 jaar heb kunnen werken. Nu ik 100% ben afgekeurd, moet ik de net nieuwe auto overnemen of inleveren. Door handicap en hart problemen, ben ik totaal afhankelijk van de aangepaste auto. Zonder auto kom ik in een totaal sociaal isolement.

 

Het gaat hier om een nieuwe auto, waardoor het gaat om een hoog bedrag. Doordat ik nu 75% uitkering krijg van het UWV, is overname on betaalbaar. Voor overname is 25.250 Euro nodig, daarnaast komen natuurlijk de kosten van: verzekering, onderhoud, wegenbelasting en de verschrikkelijk hoge brandstofprijzen.

 

Zou u mij daarmee ALSTUBLIEFT willen/kunnen helpen?

U zou mij bevrijden van een totaal sociaal isolement, mijn lichaam ontzettend helpen en mijzelf gerust stellen!

 

De foto is: de auto met de rolstoel in de lift om deze in de kooi te zetten, elektrische schuifdeur en hand gas en rem pandalen

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 4/07/2022 gestart
5519x bekeken

Actie georganiseerd door:

Casper  de Koekkoek

Casper de Koekkoek

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 4/07/2022 gestart
5519x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog