Baan verloren en daardoor belastingschuld

Baan verloren en daardoor belastingschuld

Je verliest je baan en daardoor een schuld bij de belastingdienst

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Ik zal mezelf eerst even voorstellen, mijn naam is Ray en ben 37 jaar, vader van 2 jonge kinderen.

Vorig jaar ben ik vanwege Covid mijn baan verloren, geen leuk nieuws als je al 8 jaar bij een leuke werkgever in dienst was. Gelukkig zat de economie mee en vond ik snel een nieuwe baan om mijn gezin van inkomsten te blijven voorzien.

Bij deze werkgever heb ik tot eind vorig jaar kunnen werken toen ook dit op de klippen liep, maar wederom snel weer nieuw werk kunnen vinden waar ik momenteel nog met veel plezier aan het werk ben.

Nu komen we op het punt waar het fout gaat, zoals elk jaar doe ik net als iedereen belastingaangifte en wat blijkt doordat ik van baan gewisseld ben en die nieuwe werkgever te weinig heeft afgedragen kan ik 990 euro terug betalen terwijl in alle voorgaande jaren ik altijd gelijk speelde.

Ik heb het niet breed als alleen verdiener met 2 kinderen en kom momenteel met de huidige situatie waarin alles steeds duurder word precies elke maand rond, dus u kunt u hopelijk voorstellen dat een schuld van 990 euro er flink in hakt. Een bedrag dat ik niet 1,2,3 heb liggen en waarvan ik nog steeds vind dat dit niet door mijzelf veroorzaakt is en ook niet bij de vorige werkgever kan verhalen.

Nu heb ik navraag gedaan en ik mag dit bedrag in 3 termijnen terug betalen maar dit komt nog steeds neer op 330 per maand.

Momenteel ben ik ten einde raad en zou ik niet snel hulp vragen maar ik dacht wat heb ik te verliezen.

 

Elke donatie zou ons al erg helpen dus alvast bedankt voor uw steun.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 9/10/2022 gestart
197x bekeken

Actie georganiseerd door:

Ray Simons

Ray Simons

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 9/10/2022 gestart
197x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog