Auto-reparatie zorgverlener

Auto-reparatie zorgverlener
Eva Scheeper
Deel deze actie via:

Help mij bij het bekostigen van mijn autoreparatie!

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Hallo allemaal,

Ik ben dringend op zoek naar hulp.. alle steun is welkom!

Ik ben Eva, werkzaam als zorgverlener in de gehandicaptenzorg. Deze maand ben ik voor het eerst gestart met een nieuwe opdrachtgever waarvoor ik mijn auto dagelijks nodig heb om op verschillende locaties in Zuid-oost Brabant en Limburg te komen. 

Afgelopen maandag wilde ik vertrekken naar mijn opdracht, hierna zou ik doorrijden naar mijn tweede opdracht. Een dag volgepland met afspraken met en voor cliënten, ik werd verwacht op twee locaties.

Toen ik mijn auto wilde starten, deed hij het niet. Ik kreeg hem niet aan de gang. Ik heb beide opdrachten af moeten zeggen en een vriend gebeld om naar de garage te gaan. Gelukkig kon ik dezelfde dag terecht. Ik had hoop erop dat het mee zou vallen, maar bij de garage bleek dat mijn versnellingsbak kapot was. Als net beginnende zorgverlener kwam ik voor een verrassing te staan, het zou namelijk zeker 1800 euro gaan kosten om deze te laten maken. Ik ben net begonnen, nog niets verdiend en nu al onkosten! Dat niet alleen.. Nu heb ik ook geen auto om opdrachten aan te nemen. Ik ben dus genoodzaakt om mijn auto te laten maken aangezien ik afhankelijk ben van het aannemen van opdrachten die niet altijd in nabij gelegen steden/dorpen zijn en je niet overal makkelijk met het openbaar vervoer kan komen zonder twee uur onderweg te zijn.

Help mij alsjeblieft om mijn werk weer op te pakken en voorruit te kunnen! Zonder auto heb ik geen inkomsten. Ik maak me dus ook erg zorgen over hoe ik alles moet gaan aanpakken de komende tijd. Het is erg stressvol als je geen uitweg hebt.. 

Alvast heel erg bedankt voor alle hulp die ik vanuit jullie mag ontvangen!

Lieve groetjes, Eva

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 17/05/2023 gestart
9x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog

Actie georganiseerd door:

Eva Scheeper

Eva Scheeper

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 17/05/2023 gestart
9x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog