AutiHond in wording!❤️

AutiHond in wording!❤️

Help jij Nona om een echte Therapie-Hond te worden?

 

mijn tweeling meisjes (7jaar) hebben al een bewogen leventje achter de rug en hebben dus al een goed gevuld rugzakje! Met vallen en opstaan.

Mirthe is een meisje met ASS & haar zusje Jenthe is een meisje met ASS/ADHD. Hebben beide een mooie connectie met dieren! Met mensen loopt dit niet gemakkelijk.. we blijven werken (HARD werken) 

we zouden een hulphond kunnen aanvragen maar die kosten zijn enorm hoog (zeker voor een alleenstaande) kosten lopen boven de 15000€ 😱 en ook de wachtlijsten zijn enorm (1,5jaar)

nu is Nona (Golden Retriever) in ons leventje gekomen! Die we graag willen opleiden tot TherapieHond om de meisjes te helpen en ondersteunen waar nodig ❤️ maar ook dit geeft heel wat kosten en werk met zich mee. Niet alleen Nona maar ook ikzelf als mama gaat opleidingen moeten volgen alsook privélessen voor de hond.

nu hopen we ook op steun van andere mensen en dat een therapie hond ook meer naar buiten word gebracht.. want dit kan heeeeel veel betekenen voor veel mensen!!❤️ alle beetjes helpen!

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 21/03/2024 gestart
754x bekeken

Actie georganiseerd door:

Bianca Michiels

Bianca Michiels

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 21/03/2024 gestart
754x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog