AS verrassingspakketten voor gedupeerde gezinnen.

AS verrassingspakketten voor gedupeerde gezinnen.

We willen graag licht en liefde brengen dmv gratis AS verrassingspakketten voor gedupeerde (uithuisplaatsingen) gezinnen.

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Hallo allemaal, Wij zijn een groep mensen ( Anna-Sophia ministry team) die graag een licht willen brengen in de donkere verdrietige situatie van gebroken gezinnen.  ( Gedupeerde gezinnen ) . Inmiddels kennen we allemaal de toeslagen affaire en het leed en verdriet wat dit heeft aangericht. Ouders die geen boodschappen meer konden doen, kinderen die uit huis geplaatst werden en sommige kinderen die zelfs tot op de dag van vandaag nog steeds niet herenigd zijn met hun eigen ouders. Maar nog steeds elders wonen.. Deze actie is in het leven geroepen om voor deze ouders en kinderen in het algemeen in actie te komen. De toeslagen affaire is nog maar het topje van de ijsberg. Jaarlijks worden er in Nederland vele gezinnen en kinderen de dupe van een op dit moment falend systeem. Gelukkig komt er op dit moment steeds meer media aandacht, maar we zijn er nog niet. Daarom willen wij voor deze ouders in de bres springen. Wat bieden wij aan:

Wij bieden "gratis" verrassingspakketen aan voor ouders en kinderen en pakketten die ouders mee kunnen nemen naar een omgangsmoment met hun kind en kinderen. Waar hebben de ouders en kinderen behoefte aan? Hierin kunt u zo breed denken als u zelf wilt. Speelgoed voor de kinderen. Kinderkleding, kadobonnen om bijv verf te kopen. Om kinderkamers op te kunnen knappen. Of om een nieuw bed te kunnen kopen een nieuw matras en voor ouders tegoedbonnen om boodschappen te kunnen doen. Kleding, concreet gezegd wij zijn op zoek naar mensen die willen doneren om deze gratis pakketten mogelijk te maken. Op welke manier dan ook. Dit kan financieel, maar dit kan ook door bijvoorbeeld kadobonnen te doneren. Van bol.com, hema, Albert Heijn. Maar ook Verwenartikelen voor de moegestreden moeder. Denk aan shampoo, douchegel, sierraden, maskertjes etc. Verhuisdozen daar kunnen we de pakketten van maken. Verzendkosten voor de pakketten. Ook zijn we op zoek naar speelgoed voor jongens en meisjes van jong tot oud. En daarin spreken we de wens uit om dat wij geloven dat we alleen het beste van onszelf weggeven om alle spullen die gedoneerd worden kleding of speelgoed in nieuwe of zo hoe als staat te doneren. Zodat we ook echt het allerbeste weggeven aan de kinderen en gezinnen in nood. Dus wil je ook een licht brengen voor deze doelgroep, laat het dan even weten. Doe even bericht.

Alvast grote dank.

PS: Ons streefbedrag is hoog, maar we willen zo veel mogelijk gezinnen een goed gevuld pakket kunnen aanbieden en deze ook kunnen verzenden. 

Met minder zullen we gewoon ons best doen om zoveel mogelijk gezinnen toch wat aan te bieden. 

We willen graag op deze manier een steunpilaar worden waar gezinnen terecht kunnen. 

Mocht u een bedrijf hebben in speelgoed of in kleding of andere spullen. Dan mag u ons ook sponseren. Stuur dan even een berichtje. 

Liefs,

Team Anna-Sophia ministry 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 3/07/2024 gestart
28x bekeken

Actie georganiseerd door:

Anoniem Anoniem

Anoniem Anoniem

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 3/07/2024 gestart
28x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog