Akitarescue zet zich nu in voor Akita Milo

Akitarescue zet zich nu in voor Akita Milo
Irma Bolijn
Deel deze actie via:

Akitarescue Deze website is gemaakt mede ter ondersteuning van de FB pagina: Akita, Spiegel van de Ziel.

 
€ 0 ingezameld

Akita's zijn zeer zelfstandige honden en hebben de mens niet nodig. Helaas door hun hoog gevoeligheid en verkeerde aanpak/opvoeding van mensen/hondenscholen/gedragsdeskundigen zonder kennis van dit ras beschadigen ze enorm. Ontwikkelen bijtgedrag omdat hun grens bereikt is en belanden vaak in het asiel of krijgen de spuit. 

In de Asiels zitten veel langzitters en wij zetten ons in deze geweldige honden te herplaatsen via Akitarescue. Organiseren Akitadagen, geven workshops en rijden stad en land af om mensen bij te staan. Soms betaald, soms gratis en voor niets. 

Helaas door de verschrikkelijke broodfok die het niet uitmaakt waar en bij wie ze terecht komen, komen ze bij onwetende mensen omdat ze vallen op dat kleine fluffy pupje zonder zich te verdiepen wat ze nu precies in huis halen… 

Wat wij doen is ons inzetten voor dit ras, hulp en ondersteuning bieden, herplaatsen waar nodig, een website staat online met veel informatie over dit ras, wij organiseren Akitadagen met workshops waar mensen ondersteuning en lezingen krijgen. 

Wij zetten ons in voor dit onbegrepen ras wat bij een verkeerde aanpak door bv hondenscholen en gedragsdeskundigen zonder Akitakennis totaal fout kan aflopen…

Wij zijn dankbaar voor iedere euro die we ontvangen!

Namasté♥  

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
1 week, 2 dagen geleden gestart
136x bekeken

Actie georganiseerd voor:

Akitarescue

Actie georganiseerd door:

Irma Bolijn

Irma Bolijn

 
€ 0 ingezameld

Donaties

 
Toon alle donaties
1 week, 2 dagen geleden gestart
136x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog