Afwerken van ons droomhuisje

Afwerken van ons droomhuisje
Deel deze actie via:

Hallo, Wij willen ons droomhuisje afwerken dat ons zoontje van 13 maand een goede thuis heeft.

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

hallo, 

wij zijn een jong gezin van 3 met een zoontje van ondertussen 13 maand. Wij hebben enige tijd geleden een huis gekocht die we volop zijn gaan verbouwen. Doordat ik na mijn bevalling in een zeer zware depressie deels door ook onverwerkte trauma's van vroeger door mijn gewelddadige ex-partner die mij tot het uiterste heeft gedreven en al jaren met een angst en emotieregulatieproblematiek leef. Ben ik ook mijn werk kwijtgeraakt. Ik ben ook lange tijd opgenomen geweest in het ziekenhuis om hieraan te werken. 

Mijn mentale gezondheid is nog niet optimaal maar er zijn mooie vooruitzichten en ik moet steeds positief blijven.

Het was verschrikkelijk moeilijk om mijn kind achter te laten om aan mezelf te werken. Door de opname en de hoge kosten en een lege spaarboek en geen werk ben ik in een financiële put geraakt waardoor mijn vriend dubbel zo hard zijn spaarcenten in ons huis heeft gestoken maar helaas geraken deze ook op. Ondertussen is er hopelijk zicht op werk maar de rekeningen stapelen zich op waardoor ik eigenlijk financieel ten einde raad ben. Ook al zou ik werk hebben, ik zal nooit genoeg verdienen en overhouden om mijn kind de dingen te kunnen geven die hij wil. Dat is mijn grootste verdriet want hij is het zonnetje in mijn hart die mijn leven weer doet bloeien. jaren heb ik gedacht dat deze wereld niets voor mij was en zag ik het ook vaak niet meer zitten. 

Bij de verbouwingen van ons dak hebben wij al heel wat problemen gehad. De dakwerker heeft zeer slecht werk geleverd en beweert dat er geen probleem is, ondertussen is dit reeds voor de rechtbank gekomen met torenhoge kosten tot gevolg en we weten bijna 100 % zeker dat de dakwerker nooit een schadevergoeding zal betalen omdat hij officieel geen geld heeft maar wel rondrijdt in de mooiste auto. Het raakt ons diep dat mensen tot zoiets in staat zijn wetende dat wij toen op dat moment een pasgeboren kindje hadden. Dat raakt zeer diep.

Het enigste wat mijn grote wens is om ons huisje af te werken zodat mijn zoontje een dak boven zijn hoofd heeft en dat ik een deel aan mijn lieve vriend kan terugbetalen want iedere keer opnieuw groeit het schuldgevoel. 

Ik wil dat mijn gezin gelukkig is en ik hoop op een mooie toekomst.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 4/06/2022 gestart
333x bekeken

Actie georganiseerd door:

Michèle Sonck

Michèle Sonck

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 4/06/2022 gestart
333x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Wonen Wens
Misbruik melden