Actie van Happy Camino voor ‘Niet Graag Een Lege Maag’

Actie van Happy Camino voor ‘Niet Graag Een Lege Maag’
Linda Prooi

Happy Camino &Friends in Actie voor St. Niet Graag Een Lege Maag. Kinderen zijn de toekomst, zij mogen geen honger hebben!!

 

Happy Camino organiseert al een aantal jaar verschillende acties om geld in te zamelen voor goede doelen. Dit jaar is er gekozen voor St. Niet Graag Een Lege Maag. Zij zetten zich met ongelofelijk veel liefde in om voor kinderen in Rotterdam een lekkere boterham te verzorgen. Iets wat deze kids anders zouden moeten missen. Zij zijn de toekomst. Door deze geweldige stichting krijgen ook zij de kans zich te ontwikkelen, beter te kunnen concentreren, blij te kunnen spelen of wel, gewoon kind te zijn! Samen kunnen we er voor zorgen dat deze kinderen op een positieve manier hun talenten kunnen ontwikkelen en daardoor de wereld een beetje mooier kunnen maken.

 Hier is natuurlijk geld voor nodig wanneer je bedenkt dat er wekelijks honderden boterhammen gesmeerd worden. Wil je meer lezen over deze actie klik dan even op mijn blog www.droomtijd.wordpress.com. Hier zal ik alle ontwikkelingen omtrent de actie bijhouden en staat ook meer uitgelegd over het hoe en wat. Doe je mee??? YES natuuuuuuurlijk doe jij dat😃 😉

Een eenmalige donatie is top!! Maar wanneer je dit af en toe  herhaalt  kan ik regelmatig met een boodschappen tas richting Rotterdam… hoe geweldig zou dat zijn!!! Gaan we er samen weer voor???

Thanks!

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 7/10/2022 gestart
2096x bekeken

Actie georganiseerd voor:

HAPPY CAMINO

Actie georganiseerd door:

Linda Prooi

Linda Prooi

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 7/10/2022 gestart
2096x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog