100 km voor dierenasiel Genk

100 km voor dierenasiel Genk
Wiete Stockmans

Help je mee om de honden en katten in het dierenasiel de beste zorg te geven? Want dat verdienen ze!

 

In augustus ga ik een van de grootste uitdagingen van mijn leven aan! Ik ga meedoen met de Dodentocht: 100 km wandelen binnen 24u. Hiermee wil ik het dierenasiel van Genk steunen.

Ik ben Wiete Stockmans, 22 jaar en sinds 2 jaar ben ik vrijwilliger in het dierenasiel. Dit doe ik met hart en ziel, al is het soms ook moeilijk om de schrijnende situaties van dichtbij mee te maken. Steeds vaker zijn er inbeslagnames van dieren die door hun baasjes slecht verzorgd worden. Het gaat vaak over grote aantallen die tegelijk in het asiel terechtkomen. Ik kan helaas niet veranderen wat deze dieren hebben meegemaakt, maar ik kan ze wel mee de beste zorgen geven tijdens hun zoektocht naar een ‘gouden mandje’.

Waarom heeft het asiel deze centjes zo nodig?

We willen alle honden en katten de beste zorg geven, want dat verdienen ze! Helaas zijn de financiële middelen beperkt en dekken de subsidies van Vlaanderen dierenwelzijn slechts een klein deel van alle kosten. 

Ik hoop met mijn actie een mooi bedrag te kunnen inzamelen zodat het dierenasiel van Genk alle dieren de beste zorg kan blijven geven.

Waarom 100 km wandelen?

De dieren die in het asiel terechtkomen, staan dagelijks voor uitdagingen om hun grenzen te verleggen. Ondanks de moeilijke situaties die veel van de asieldieren hebben meegemaakt, zijn ze enorm veerkrachtig om opnieuw te beginnen, terug vertrouwen te krijgen en de moed niet te verliezen. Dit gaat stap voor stap, pootje voor pootje. Met dit idee wil ik mezelf uitdagen om 100 km te wandelen.

€ 10 000, is dat niet groots gedroomd?

Absoluut! Mijn droom is om € 10 000 op te halen. Dat wil zeggen: € 100 voor elke kilometer die we in augustus hopen te wandelen. Het zou mijn hart voor dieren super gelukkig maken, als we dit kunnen halen.

Elke bijdrage - groot of klein - telt. Willen jullie helpen?
De dieren van dierenasiel Genk zijn jullie alvast dankbaar!

Volg mij en mijn avonturen ook via Facebook of Instagram: @stapvoorstappootjevoorpootje !

Ben of ken jij een bedrijf dat ons wil sponsoren? Neem contact met me op via e-mail: wiete.stockmans@gmail.com

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 8/05/2024 gestart
694x bekeken

Actie georganiseerd door:

Wiete Stockmans

Wiete Stockmans

 
Actie loopt tot 24/08/2024

Donaties

 
Toon alle donaties
op 8/05/2024 gestart
694x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Dieren
Misbruik melden