Vrienden vreten kilometers in de Vogezen

Vrienden vreten kilometers in de Vogezen
Sporten Voor Nienke

Het idee om via de sport geld in te zamelen voor Stichting Levensportret spreekt ons allen zeer aan.

 

Wij zijn een groep sportvrienden die, na jarenlang actief te zijn geweest in het zaalvoetbal , besloten hebben op de racefiets onze sportvriendschap voort te zetten. De groep werd aangevuld met enkele andere fietsliefhebbers en inmiddels fietsen we al enige jaren samen, wat vanzelfsprekend heeft gezorgd voor een robuuste vriendschap. Op vele feestelijke maar helaas ook op enkele verdrietige momenten zijn we er voor elkaar en vinden we steun bij elkaar. 

De afgelopen jaren zijn we de bergen ingetrokken om onszelf uit te dagen en onze inspanning te koppelen aan een goed doel. Zo zijn we de Mont Ventoux, de Galibier, de Croix de Fer en enkele andere kuitenbijters opgeklommen. We deden dit voor het Ronald McDonald Huis te Den Haag. Het fietsen voor een goed doel geeft net dat beetje extra aan het aangaan van een pittige uitdaging. 

Michel hoorde enige tijd geleden van Patrick van der Mark (zij werken beiden op praktijkschool PrO Grotius te Delft) het indrukwekkende verhaal van Nienke. Het idee om via de sport geld in te zamelen voor Stichting Levensportret spreekt ons allen zeer aan en de beslissing was snel genomen om dit jaar te gaan knallen voor dit prachtige doel. 

Dit jaar gaan Patrick, Bram, Remco, Jeroen, Wouter, Tino, Erwin, Dennis en Michel in juni vijf dagen de Vogezen in. We zullen daar wederom een gevecht aangaan met de elementen, maar zeker ook met onszelf, om niet op te geven, om te lijden, om te vieren, om te strijden en te overwinnen, om het beste uit onszelf en uit elkaar te halen. Iconische ritten als de Grand Ballon en Planche des Belles Filles staan op de agenda, elke dag zullen we onze kuiten laten branden.

Het verhaal van Nienke, ook al kenden wij haar niet persoonlijk en van de prachtige Stichting Levensportret is voor sommigen onder ons helaas een verhaal wat herkenbaar is en ons raakt. Hoe mooi is het dan dat wij met onze gezamenlijke passie, de sport, een steentje bij kunnen dragen. 

Dank aan iedereen die ons hierbij wil gaan helpen, wij geven niet op totdat we boven zijn!

Updates

Loading...

Collectors

Loading...
Started on 13/03/24
Viewed 661x

Fundraiser organised by:

Sporten Voor Nienke

Sporten Voor Nienke

 

Donations

 
Show all donations
Started on 13/03/24
Viewed 661x
Website widget
Add a widget of this fundraiser to a website or blog
 
Other fundraisers in: Charity Education Sport
Report abuse