Support carrière Kane Keezy

Support carrière Kane Keezy

Onze broer is een getalenteerde artiest. Boost zijn carrière zodat hij o.a. studiotijd kan huren en tracks kan uitbrengen.

 
€0 raised

Na een gevangenisstraf van bijna 3 jaar komt onze broer binnenkort eindelijk vrij. 3 jaar geleden kreeg hij een laatste kans om zichzelf te bewijzen en dat heeft hij gedaan but it didn’t pay off. Nu zitten wij in een lastig parket omdat de beloftes die gedaan zijn door justitie niet kunnen worden nagekomen. Na 3 jaar komt hij gewoon weer als vanouds op straat te staan met lege handen. 

Hij heeft niet altijd de juiste keuzes gemaakt, maar heeft zijn hart op de juiste plek. Hij heeft aan zichzelf gewerkt en om hem weer de straat op te zien gaan, zonder perspectief is heftig. Onze broer is een getalenteerde artiest, maar gezien zijn verleden willen wij niet dat hij weer op straat beland. 

Wij vragen jullie daarom om hem te supporten om weer muziek te maken. Muziek houdt hem van de straat en hij heeft al heel wat geschreven de afgelopen 3 jaar om uit te brengen. Met de donaties kan hij zijn carrière een boost geven door o.a. studiotijd te huren en nieuwe clips uit te brengen. 

We gunnen hem een nieuwe kans met perspectief wat echt bij hem past en alle beetjes hulp daarbij is welkom.

Updates

Loading...

Collectors

Loading...
Started on 28/09/21
Viewed 3583x

Fundraiser organised by:

Familie Puls

Familie Puls

 
€0 raised

Donations

 
Show all donations
Started on 28/09/21
Viewed 3583x
Website widget
Add a widget of this fundraiser to a website or blog
 
Other fundraisers in: Family
Report abuse