Stichting Gulugufe

Stichting Gulugufe
Stichting Gulugufe
Share this fundraiser via:

Off-grid zonnepanelensysteem

 

Welkom op de doneerpagina van stichting Gulugufe! 

Via deze pagina willen we geld op te halen voor een off-grid zonnepanelensysteem voor Gulugufe Malawi

Gulugufe Malawi is een trainingscentrum in Malawi en helpt de bevolking in Malawi praktisch op weg door mensen te ondersteunen hun eigen talenten en gaven in te zetten en deze verder te ontwikkelen en zo te bouwen aan een duurzame toekomst! Dit doen ze door trainingen die ze geven en in samenwerking met andere organisaties en individuen.

Door cycloon Ana, die begin van dit jaar voor heftige overstromingen zorgde en veel schade heeft aangebracht, is een stroomopwekkingsstation in Malawi dusdanig zwaar beschadigd dat de leveringscapaciteit landelijk met een derde is afgenomen. Deze flink verminderde leveringscapaciteit heeft als gevolg dat er met grote regelmaat geen stroom is. En dat met voorlopig geen herstel in het vooruitzicht. Geen stroom voor het trainingscentrum van Gulugufe betekent een flinke belemmering in de werkzaamheden en zelfvoorzienendheid. Zonder stroom kan er geen water uit de put gepompt worden, met als gevolg dat de trainingen op agrarisch gebied in de demonstratietuinen stil komt te liggen. Ook kan het restaurant geen gerechten bereiden, met als gevolg dat klanten wegblijven. Dit restaurant en de opbrengsten van de gewassen uit de demonstratietuinen zijn juist twee belangrijke inkomstenbronnen die Gulugufe helpen meer zelfvoorzienend te zijn en zo de kostprijs voor de trainingen flink te reduceren en voor iedereen betaalbaar te maken. En zo minder afhankelijk van donaties te zijn. Heel belangrijk dus! 

Met een off-grid zonnepanelensysteem zal Gulugufe dus niet meer afhankelijk zijn van het stroomnetwerk en kan het restaurant, de trainingen en het verbouwen van gewassen altijd doorgaan. 

Meer weten over Gulugufe kijk dan eens op de website of een van de socials!
 

Website:
https://www.gulugufe.com/nl/ 
Facebook:
https://web.facebook.com/gulugufe.mw
Instagram:
https://www.instagram.com/gulugufemalawi/

Updates

Loading...

Collectors

Loading...
Started on 21/09/22
Viewed 1216x
Website widget
Add a widget of this fundraiser to a website or blog

Fundraiser organised by:

Stichting Gulugufe

Stichting Gulugufe

 

Donations

 
Show all donations
Started on 21/09/22
Viewed 1216x
Website widget
Add a widget of this fundraiser to a website or blog