Steun Tuur!

Steun Tuur!

Help onze lieve border collie terug te stappen zonder pijn

 

Dag iedereen,

Mijn naam is Tuur. Ik ben een vrolijke border collie die heel gelukkig is thuis. Er is echter een probleem. Ik heb een ernstige vorm van heupdysplasie waardoor ik twee nieuwe heupjes nodig heb om opnieuw lange wandelingen te kunnen maken samen met mijn twee baasjes, Sanne en Viktor. Op 23 oktober wordt mijn eerste nieuw heupje geplaatst maar mijn baasjes zoeken nog centjes voor mijn tweede heupje en de daaropvolgende revalidatiesessies. De kostprijs per heup is 5580 euro (inclusief revalidatiesessies). Daarom hebben mijn baasjes een crowdfunding op (goede) poten gezet zodat ik mijn tweede heupje tijdig krijg.

Alles wat boven de 4000 euro ingezameld wordt, wordt integraal naar een ander lotgenootje gestort zodat een ander hondje geholpen kan worden. 

Als alles goed verloopt kan ik in de lente terug mooie, lange, pijnloze wandelingen maken met mijn vriendje Mats en mijn baasjes!

Via deze weg wil ik iedereen bedanken die hun pootje bijgedragen hebben voor mijn tweede heupje! Dank u wel!

Help jij mij ook? 

P.S.: Je kan mijn operaties en revalidatie ook volgen op facebook via https://www.facebook.com/profile.php?id=61566796602706

Knuffels en snufjes van Tuur

 

 

Hondepootjes - www.bootstickers.com

Updates

Loading...

Collectors

Loading...
Started 1 day ago
Viewed 186x

Fundraiser organised by:

Viktor Neroli

Viktor Neroli

 

Donations

 
Show all donations
Started 1 day ago
Viewed 186x
Website widget
Add a widget of this fundraiser to a website or blog
 
Other fundraisers in: Animals Emergency Charity
Report abuse