The organiser has inactivated donating. Donating is no longer possible.

Steun onze vriendin in deze verschrikkelijke periode

Steun onze vriendin in deze verschrikkelijke periode

Een bos haar ipv bloemen om haar op te fleuren.

 

It is not possible to donate anymore

Lieve allemaal,

De actie is beëindigd en de donatie overhandigd. We hebben een mooie kaart waar al onze namen in stonden gegeven (Wat is dit?? was de reactie). Hierin stond de vraag of we een lichtpuntje in deze donkere periode mogen zijn. Toen dat met een twijfelachtige ja werd beantwoord (want wat gaat er komen) hebben we een mooie gouden kaarsenhouder met al het geld in overhandigd. Vol ongeloof, verbazing, een lach en een traan werd het in ontvangst genomen. 

Onze dank is groot dat jullie ons allemaal hebben geholpen deze actie zo succesvol te maken. Ook voor alle anoniemen die we helaas niet bereikt krijgen. Hieronder de reactie van haar:

  

Mijn dank is groot aan iedereen die heeft bijgedragen aan deze warme steun via de donatie en voor alle lieve berichtjes die ik de afgelopen tijd heb ontvangen. Het gebaar heeft mij erg ontroerd en is dan ook een lichtpuntje in deze moeilijke tijd. Allen zeer bedankt voor alle steun.

❤️

Laten we hopen en duimen op de best mogelijke afloop.

Veel liefs

Goyka en Danielle


Onze ontzettende lieve en dierbare vriendin heeft helaas op veel te jonge leeftijd te horen gekregen dat ze kanker heeft. Om haar te steunen en het leed te verzachten (hopende dat ze zo deze periode sterk en met meer zelfvertrouwen doorkomt) willen we haar ipv een bos bloemen een mooie bos haar cadeau doen. Want wat zijn de bijwerkingen van chemo toch verrot.

Help je ons alsjeblieft mee!  De kleinste bijdrage wordt ontzettend gewaardeerd. 

Be kind and the world will be kind to you.

Veel liefs en gezondheid toegewenst. 
 

psst. Ivm privacy kan ik helaas geen naam of foto prijsgeven maar het is helaas een echt verhaal. Gelieve niet via Facebook maar wattsapp delen dan blijft het een verrassing

Updates

Loading...

Collectors

Loading...
Started on 12/10/23
Viewed 1490x

Fundraiser organised by:

Daniëlle Bougie

Daniëlle Bougie

 

It is not possible to donate anymore

Donations

 
Show all donations
Started on 12/10/23
Viewed 1490x
Website widget
Add a widget of this fundraiser to a website or blog
 
Other fundraisers in: Medical
Report abuse